pátek 24. ledna 2020

Zakružování plechu

Skružování, zakružování , ohýbání. Zajišťujeme stáčení plechů, tzv. Naše výroba je vybavena několika . Vlastníme tříválcové zakružovačky pro zakružování různých profilových materiálů do kruhů, oblouků a spirál.


Přednosti firmy KASI zámečnictví zkušenosti kvalita rychlost modernizaceVýrobní program aslužby firmy Automatické linky a technologické výrobky pro produkty . CPOS disponuje moderním čtyřválcovým zařízením pro zakružování plechů.

Dva válce mezi sebou svírají plech a jejich vzdálenost je regulovatelná. Zakružovačka má tři válce. V poslední ţásti práce jsou uvedeny píklady výrábných souţástí. Proč zakružování od nás? Maximální tloušťka materiálu 4mm.


Jsme vybavení tvářecími stroji se čtyřmi a třemi pracovními válci pro zakružování plechů a různých profilových materiálů do válců, oválů a kuželů. Ohýbání a zakružování plechů je jednou z klíčových operací v našem výrobním procesu. Pro tyto účely využíváme několik ohýbacích a zakružovacích strojů: . Ohýbáme a zakružujeme plechy a trubky z nerezu, hliníku a oceli.

Plate bending and rolling. Síla zpracovávaných plechů se pohybuje od 2mm do 35mm v závisloti na délce a poloměru zakružovaného plechu. Síla materiálu u kuželů je omezena do . Firmy - Ohýbání, zakružování a rozšiřování plechů - Moravskoslezský kraj. Provádíme dělení a stříhání plechů , řezání laserem, ohýbání, ohraňování či zakružování.


Na zakázku vyrábíme plechové profily, trapézové plechy a další produkty . Nevyznáte se někdo v zakružování plechu ? Ptám se proto, že ten plech je dost drahý tak abych se psychicky připravil na to jak velký bude prořez :-). V případě zájmu nás kontaktujte. Provádíme zakružování plechů do kruhů, oblouků a nebo spirál a výrobu ocelových prstenců. Zvládneme tvarování i ohýbání plechů do . Střihání plechů na CNC . Parametry: čtyřválec, max. V menších šířkách (cca do 6mm) stočíme i plechy síly mm.


Cena zakružování je individuální - podle počtu kusů. V běžném životě se s nimi můžeme setkat v podobě okapových korýtek a rour, tlakových . Elektrická zakružovačka RBM PRO v masivním provedení s nožním ovládáním k zakružování plechu tloušťky až mm. Masivní, velice stabilní litinová konstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky