středa 22. května 2019

Hliníková voštinová deska

Konstrukční prvky hliníková Al. Voštinová deska je tvořena Al buňkami ve tvaru hexagonů, vnější strany tvoří Al plechy. Jádro: - hliníková voština – 1mm, hexagon - 20mm.


Jejich střed tvoří pevná hliníková voština inspirovaná tou přírodní, včelí. Možnou alternativou je i volba vnitřního (jádrového) materiálu, který v základu představuje hliníková voština, nicméně technologie výroby umožňuje vyrobit i .

Hliníkový panel HEXALU není jediná voštinová deska , kterou nabízíme. Dodáváme také různé modifikace tohoto materiálu, a to v podobě voštinových desek . Ručně vyrobená hliníková voštinová sendvičová deska je vyrobena zcela ručně namísto stroje a tlusté pozinkované desky se používají jako kýl. Grade Aluminum Alloy voštinová deska.


Zaklapávací hliníkové plakátové lišty, kulatý profil š. Dodáváme vždy v páru, kde jedna z lišt je opatřena háčky pro zavěšení. Když je voštinová deska ovlivněna nárazem z obličeje, může být nárazová síla. Hliníková voštinová deska má nejen dobré tvarování, ale také se po tvarování .

PP světle šedá voštinová deska. Přesně-padnoucí CNC-vyfrézované panely. Panel - březová překližka. Tvrdé dřevovláknité desky. Název: Křišťálově bílý hliníkový plást panelu Detail produktu: Odeslat dotaz.


Podrobnosti o produktu. Automatická hliníková hliníková voštinová deska s hliníkovou voštinovou deskou je vyrobena z hliníkové plástové desky a je určena pro vývoj a průběžnou . Světová první voštinová deska se zrodila v 20. Technické parametry pro výrobu voštinového jádra: . HLINÍKOVÁ NÁŠLAPNÁ DESKA. VYSOCE PŘILNAVÉ LEPIDLO.


Alu kompozitní voštinová deska s bílou povrchovou úpravou šroubové. Jako je pivní hliníková fólie s víčkem, uhlíkový papír bez obsahu uhlíku, voštinová deska , magnetická karta, fotografický film atd. Tyto materiály v procesu řezání . ACP, hliníková voštinová deska , hliníkové opláštění budovy, . Deska absorbující zvuk je ideálním dekoračním materiálem absorbujícím zvuk.

Dvojice:protipožární . Kryt: lehká voštinová hliníková fólie (tloušťka 50μ), viditelná strana s bílým . Vysokorychlostní vlak vnitřní deska lamino tisk slouží speciálně k lisování uhlíkových vláken kompozitní desky, hliníková skořepinová kompozitní desky, plastové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky