úterý 28. ledna 2020

Moskytiéra do dveří

Pořiďte si tuto praktickou moskytiéru , která zabrání otravnému hmyzu létat do vašeho domova. Pro balkónové dveře a dveře bez venkovní kliky. Síť proti hmyzu se samozavíracími panty, pevný hliníkový rám, okopová lišta, madla.


Moskytiéra do dveří

Jednou z nejvíce otravných věcí na létě jsou hejna létavého hmyzu. Přes den mouchy, vosy, v noci komáři - nic vám nechce dopřát . Postavte létavému hmyzu do cesty nepřekonatelnou překážku - síť do dveří. Hodí se na balkón, dveře do karavanu či terasu.


Síťka se velmi snadno upevní na rám. Moskytiéra do dveří Chraní celou rodinu před hmyzem. Závěs dveří proti komáre sestává ze dvou překrytých panelů.


Okrajové lišty jsou zesíleny a síť udržuje . Plissé moskytiéra je ideálním systémem do balkonových dveří. Poptávám výrobu, dodání a instalaci moskytiér do dvou oken v panelovém bytě a moskytiéru do balkónových dveří , tu musí být možné otevírat. Nabízíme venkovní ochranné sítě proti hmyzu ( moskytiéry ) do dveří a oken včetně střešních. Okenní síť proti hmyzu - moskytiéra do okna a dveří vyrobená z plastu.


Je lehká, snadno se tvaruje a přizpůsobí. AKCE platí pouze do. Rámy jsou k dostání pro okna i dveře , a to v různých rozměrech. Rám se sítí do oken, x m, v bílé barvě, cena na MALL.


Závěs, moskytiéra do dveří , Cena: 4Kč, Lokalita: Hradec Králové. Praktická moskytiéra, ktorá jednoduchým spôsobom zabráni preletu hmyzu do vášho obydlia. Doporučení od nás: Chraňte okna a dveře , které často necháváte v létě otevřené, sítěmi proti hmyzu a vybavte vaše postele moskytiérami.


Budete tak kompletně . Sítě proti hmyzu: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Moderní moskytiéry pomáhají chránit Váš dům před nepříjemným hmyzem během letní sezóny. Tato revoluční moskytiéra vám bude sloužit po mnoho sezón. Dvě sítě se snadno otevřou a pak během chvilky samy uzavřou . Závěs do dvěří vyrobený ze 1 polypropylenu, je příjemný na dotek a snadno se udržuje.


Závěs slouží jako ochrana proti hmyzu a zvědavým očím, je vhodný . Obrázky pro produkt Sharks . Moskitiéra Sharks s silnými magnety. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s . Můžete si i nadále užívat výhled ven. Dveřní závěs- moskytiéra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky