čtvrtek 16. ledna 2020

Teplovodivá pasta ges

Pasta tepelně vodivá 0g. Tepelně vodivá pasta WP 11 69 . Zdarec, nenašla by se nějaká teplovodivá pasta mezi procesor a chladič? Levnější (Kč) Lepší by bylo ten termistor k chladiči něčím přimáčknout, . Já koupil pastu novou, nestojí to moc a postačí Vám i to nejmenší balení.


Anebo zajděte do nejbližšího PC . Ano, při každém měnění chladiče je nutno starou pastu setřít (již by nevodila tolik tepla) a nanést novou. Doporučuju kvalitní MX-pastu . Zdravím, chci se zeptat jestli k procesoru je i teplovodivá pasta neboje nutno ji dokoupit. Předem díky za odpověď.


ARCTIC SILVER - Premium Silver Thermal Compound (12g). Teplovodivá pasta se dává na ty tranzistory (potřebuješ jen trošku) a pak se ten tranzistor . Hlavní nebezpeí dodávaného produktu jsou: Vysoce toxický pro vodní . Michale - tento týden jsem navštívil GES a GM Brno - neznají, nemají. Nebo stačí jen teplovodiva pasta ? Nedajte sa zmiasť pojmom teplovodivá. Pokud čipy šroubuješ používá se teplovodná pasta (nikoliv lepidlo ) :-). Mezi diodový můstek Ba chladič se nanese pouze teplovodivá pasta , protože samotný můstek je.


V balení je i silikonová teplovodivá pasta , redukce z 3-pinového napájecího na Molex, osm hliníkových samonalepovacích pasivů na paměťové moduly a . Ta teplovodivá pasta se dá koupit u prodejců elektrosoučástek a stojí pár korun. PCB Výrobce: CRC Industries Deutschland GmbH Distributor: GES - ELECTRONICS, a. Název výrobku: BROMADIOLONE PASTA požerová nástraha na hlodavce. Použití látky nebo přípravku : Čisticí prostředek Firma : Erdal Ges. IRFP064N nebo já použil. TH10B zkušební hrot s háčkem černý malý.


AK-1– silikonová, teplovodivá pasta ○ zajišťuje dokonalý tepelný přechod. Silikonová teplovodivá pasta mezi modulem a vnitřní stěnou korpusu. Dvojice článků byla položena na sobě, mezi nimi byla teplovodivá pasta.


Výkonnější ze článků byl na chladiči a vždy byl připojen k napětí V . Medzi chladič a panel bola nanesená teplovodivá pasta , ktorá napomáhala. Komponenty boli nakupované od predajcov GME, GES , Farnell.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky