pátek 31. ledna 2020

Průmyslová topná tělesa

Topná tělesa pro Vaše průmyslové aplikace. Vyzkoušejte průmyslová topná tělesa Acim-Jouanin, která mají široké využití a mohou být vyráběna dle zákaznické . Sortiment ponorných topných těles je určen především pro průmyslové použití v galvanizovnách a chemických provozech. Společnost NÜGA vyrábí a dodává . Kontaktní osoba: Petr Horák - manažer prodeje tel.


Pro průmyslové aplikace nabízíme zakázkovou výrobu topných těles dle specifikace zákazníka. Vyrábíme tělesa pro ohřev kapalin plynů a jiných látek o výkonech . Největším evropský výrobce, široká nabídka - topné desky, topné tělesa , ohřev sudů a další. Průtokové ohřívače vody, elektrické bojlery, . PRŮMYSLOVÉ TOPNÉ TĚLESA.


Firmy - Tyčová topná tělesa , elektrické, průmyslové - Česká republika. Upřesnit výběr: Zpět. Hledaný výraz : Česká republika. Nestandardní topná tělesa , náhradní tělesa do elektrických vyvíječů páry, výroba topných těles.


Inzerát Programovatelný termostat na topná tělesa v okrese Brno-město, cena 350Kč,. Letování, antistatika, ES dávkování, kompletní průmyslová řešení. Nabízíme špičkové topné elementy pro průmyslové aplikace, topné spirály, topné tyče. Jsme specialisté na elektrická topná tělesa , termočlánky, topné patrony, . Poskytují bezpečné, čisté, sálavé teplo kdekoliv.


Zakřivené povrchy, žárovky, keramické topné tělesa a desky, trubkové sálavé panely. Vysoce efektivní teplo pro . Popis: Stav: používáno cca týden . Zakázkové topné těleso 7kW průmyslové sušičky plechů. W napětí topného tělesa : 230V délka topného tělesa : 600mm průměr . Průmyslové šicí stroje a textilní technika.


Samoregulační topné kabely do středně vysokých teplot. Těsnění příruby topného tělesa STIROVAP kruhové se 4-otvory pro připevnění, rozměr těsnění je 120x85x2mm. Duální termostat – TCD131. Mechanický nastavitelný termostat – TCM121. Topné polovodičové těleso – THTS60.


Elektrická průmyslová topná tělesa a zařízení, ohřívače vody. Katalog firem ifirmy. Vám ušetří spoustu času. Náhradní díly - topná tělesa do kotlů, ohřívačů vody atp.


Porovnejte ceny, zjistěte. Všechny modely se dodávají se snímatelnou trojdílnou zábranou proti stříkajícímu tuku. Designová topná tělesa fy EFE s nejvyššími nároky na luxus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky