pátek 28. září 2018

Majolika dlažba

SOLE dolní skříňka D1S SMARTBOX pravá, korpus šedá grenola, dvířka dub arlington. A doporučujeme dokoupit: Stůl Portos - dub Arlington. Dvířka se našroubují na čelo myčky, pračky, ledničky, mrazáku pod pracovní desku. Pracovní desky EGGER jsou ideálním řešením pro kuchyně a celou řadu dalších . Sokl a pracovní deska není v ceně. Skladem - ks Můžete mít ihned na prodejnách.


Vystaveno na prodejnách. Název, Název sestupně. Třídit podle: antracit. Tips for a better price. Tuto řadu pro nás exkluzivně vytvořila slovenská firma Decodom.


Barevné provedení kuchyně bílá vysoký lesk a dub arlington (dvířka), bílá (korpus ), dub arlington ( pracovní deska ). Kuchyňská pracovní deska III. Plošný materál nezasíláme přepravní společností. Ušetříte: Kč bez DPH. Naše cena s DPH: 8550 . Dřez, spotřebiče a pracovní deska nejsou v ceně.


Ostrava slonová kost lesk, korpus a pracovní deska dub Arlington. Materiál: lamino, kovové úchyty. Zásuvky na pojezdech. Provedení: dub Arlington.


Nová realizace kuchyňské linky Infini. Ve stejném dekoru jako je pracovní deska, je udělán také obklad na stěnu. Další výběr dřevin, lamina a materiálů pro kuchyňské pracovní desky Vám rádi. Na výběr nabízíme z mnoha barevných provedení jednotlivých druhů dřevin – buk, dub , třešeň, ořech,.


Majolika dlažba

Lamino dub Arlington. Tapeta na zeď – krémová (béžová). Dub Arlington podtrhuje pracovní deska ve světlém betonu. Varná deska, nad kterou dominuje komínový odsavač v bílé barvě, . Konkrétní rozměry jsou uvedeny v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky