pondělí 27. ledna 2020

Rimano uni technický list

Technický list Technický list Technický list Te. Je určená na ručné omietanie na stenách a stropoch. Doporučovaná pri výmene . Rimano UNI (sadrová ručná omietka na vnútorné použitie). Je vhodná na ručné, celoplošné omietanie stien a stropov na báze tehlového .

Kontakt : Kancelária - Büro Sekule 7Sekule 9. Podrobné údaje viz technický list. Uni je sadrova omietka ktorú mohli dať na . Pokračujte ve vyplachování. Chemicky sa jedná o zmes hemihydrátu síranu vápenatého, vápenného hydrátu, perlitu a . Sádrové omítky eshop. Ruční sádrová omítka šedobílé barvy je ideální pro zapravování špalet.


Pro ruční i strojní zpracování (celoplošné stěrkování i lokální opravy).

Aktuální skladová dostupnost volných kusů v eshopu. Kde produkt seženete: Prodáváte-li tento produkt a chcete-li zde mít odkaz, kontaktujte nás na. Ručné sadrové omietky RIMANO – systémy povrchových úprav so sadrou, poskytujú rýchle a praktické stavebné úkony. Environmentálne prehlásenie o produkte. Vyhlásenie o parametroch.


KBU - karta bezpečnostných údajov. Odporučiť priateľovi. Ručná sadrová omietka na použitie v interiéri, ktorá je vhodná i pod keramické obklady. Možno ju použiť na celoplošné omietanie . Pracovný postup pri nanášaní sadrovej stierky Rimano (Rigips).


Každý výrobok má svoj technický list , ktorý obsahuje potrebné údaje o využití,. Súvisiace dokumenty: technicky list. Všeobecné požadavky na podklad Suchý, beze změn, nosný, zbavený všech volně oddělitelných částic. Benzín technický , l, 10.


Výrobok musí technicky a chemicky akceptovať prvotný sanačný náter na. Podkladom pre fakturáciu je čitateľný dodací list podpísaný obidvoma . Petrolej technický – na svietenie, kúrenie a ako odmasťovací.

Omietky - najbežnejšie Baumit Feinputz, MVR Uni. Zpracovatelnost: min. Pracovní postup při nanášení sádrové stěrky Rimano. Každý výrobek má svůj technický list , který obsahuje potřebné údaje o využití, spotřebě a. Balakryl Uni , kterou nanášíme na stěnu pod různými úhly .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky