úterý 14. ledna 2020

Schonox akce

Schonox akce

Milionová akce je u konce. Organizátor akce společnost Sika CZ, s. Akce pro řemeslníky je u konce. Děkujeme všem za účast na akci Moje Sika. Více se dozvíte u svého obchodního zástupce nebo . Je na Vás zdali využijete letní prodejní n. Za každý nákup produktů z portfolia Sika CZ v hodnotě nad 25.


AKCE PRO ŘEMESLNÍKY A STAVEBNÍ FIRMY. Německá značka profi stavební chemie pro obkladače a podlaháře, dnes patřící pod nadnárodní kolos SIKA. SCHONOX DUROCOLL - a kg.


Bez rozpouštědel, voděodolná. Schönox SHP, kg, penetrace. SCHÖNOX a Sika v hodnotě min. Zajišťuje optimální adhezi. Dobré protismykové vlastnosti.


Pro zasílání nového výrobku . Sleva se počítá automaticky již v průběhu objednávky, stačí při nákupu zvolit platbu předem na účet. Trvale elastické lepidlo s vláknem pro podlahové krytiny z PVC a vinylu. Věrnostní akce společnosti Sika CZ končí 30. Přejdeme-li prostřední plochu, upoutá nás výsuvné jeviště o hmotnosti cca tun, které je . Rozmanitost barev, struktury a textury inspiruje stále více stavebníků a projektantů. Tento jedinečný přírodní produkt se využívá jako obklad . Náhradní náplň Bona Spray Mop - EXPRESS.


Skladem (2-prac.dnů). Hlavní odborné téma – program akce. Automatická kalkulace potřebné plochy na balení nefunguje. Omlouváme se za nepohodlí, usilovně pracujeme na nápravě. Vhodný na systémy podlahového vykurovania.


Odolný proti saponizáciou. Ostrava- Celozivotni . Odborný seminář společností SCHLŰTER-SYSTEMS a SCHŐNOX. Speciální flexibilní rychlá dvousložková penetrace SG je dvousložková penetrace s rychlým vyzráváním na nenasákavé a problematické podklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky