středa 15. ledna 2020

Nýtovací matice kleště

Nýtovací matice kleště

Pro matice M, M, M, M, M, MPro matice : hliníkové , měďené . Nakupte kvalitní nýtovací kleště na nýtovací matice za skvělé ceny. Nabízíme ručný nýtovací kleště na nýtovací matice vysoké kvality. Pomocí nýtovací matice v zanýtovaném spoji vytvoříte neporušený závit, na který můžete.


Nýtovací matice kleště

Profesionální nýtovací kleště německé značky Vigor pro práci se slepými nýty i nýtovacími maticemi. Roznýtujete měděné, mosazné, ocelové a nerezové nýty. Skladem - ihned k odeslání. Univerzální nýtovací kleště od kvalitní německé značky VIGOR, pro nýtovací matice M5-Ma mosazné, měděné, ocelové a. Díky pákovým převodům.


V příslušenství je sada trnů pro matice se. Jednoduchý návod na montáž nýtovací matice bez pořádného nářadí. Bez toho plechu se šroubem se matice protáčela. Ať sháníte pákový nebo klasický typ, na trhací nebo maticové nýty (čili takzvané nýtovací matice ), čeká . Tyto nýtovací kleště jsou určeny pouze pro nýtování matic s vnitřním metrickým závitem v rozsahu uvedeném u jednotlivých kleští. K tomuto nářadí lze dokoupit . Nýtovačky na maticové a šroubové nýty umožňují připevnění specální nýtovací matice nebo šroubu na základní materiál a dále jejich využití k přišroubování . Sada ručních nastavitelných kleští na nýtovací matice HES 412.


Nýtovací matice kleště

S minimálním úsilím. Unikátní nýtovací kleště Fortum obsahují množství konstrukčních patentů. Ruční kleště na nýtovací matice.


Přehledně uloženo v plastovém boxu. Nýtovací ruční kleště jsou výhradně určeny pouze pro nýtování matic s vnitřním metrickým závitem v rozsahu uvedeném u jednotlivých kleští. Nabízím tento výrobek, který jsem si pořídil do dílny. Jedná se o profesionální vzduchové kleště na nýtovací matice. Vzduchová pistole na nýtovací matice , nová, . Pro matice: M, M, M, M, MDélka závitu: - mm plastový kufr . YATO Nýtovací kleště pákové 338mm.


Nýtovací matice kleště

Detailní popis Kleště nýtovací pro nýtovací matice. Kleště slouží k zanýtování závitových matic do rámu kola. Určeno pro matice M M M M6.


Kvalitní nýtovací kleště do profi řemeslné dílny: ruční, pneu, aku nýtovačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky