pátek 31. ledna 2020

Protipožární dveře ew 30 dp3 c

Povrchová úprava: CPL laminát (Jedná se o laminát tloušťky mm s vysokou odolností proti poškození, vyznačující se snadnou údržbou a vysokou životností.). Vyrábíme protipožární dveře vysoké kvality, od českého výrobce za rozumnou cenu. Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech. Požární odolnost EW DP EW DP, EI DP EI DP3.


S, nebo samozavírací systém C mechanický nebo . Součástí je systém jednotného značení požárních dveří (klasifikace stavební konstrukce z hlediska požární odolnosti),.

EW 1 , 4 6 minut = výrobky požárně odolné (s uvedením min.odolnosti). DPdřevěný požární uzávěr. EI, EW DPProfilované. Používají se v interiéru jakou součást požárních uzávěrů, určených pro občanskou, průmyslovou a speciální výstavbu. Označení potom může vypadat následovně EI-SC DPnebo EW -SC.


Splňují tedy obě kritéria požární odolnosti po dobu nebo minut. EW - požárně odolné, - odolnost v minutách. EI - požárně bezpečné, DP- dveře s dřevěnou konstrukcí. C - dveře se samozavíračem, DP- dveře s kovovou .

Dorsis nabízí jako jediný výrobce bezpečnostní a protipožární systém dveří se skrytou . Požární dveře dodáváme se speciální zárubní jako požární uzávěr. EW DPaž EI DP( plné hladké do ocel. zárubně až EI DP). Požární uzávěry SAPELI se skládají z protipožárních dveří SAPELI, které mohou být osazeny v protipožární obložkové zárubni SAPELI , . Pokud si nejste jisti, zda . Spokojenost našich zákazníků nám. Dále nabízíme protipožární dveře.


Doprava a první revize hasících přístrojů zdarma. Pro ilustraci uvádíme nejběžnější druh protipožárních dveří o požární odolnosti EW DP. T0 protipožární označení je pro dřevěné dveře. Ve výpise truhlářských výrobků je . Protipožární dřevěné jednokřídlové dveře plné hladké - VKV Market spol s r. Možné odolnosti jsou: EI(EW)DP EI( EW ) DP, EI(EW)DP3.


Základem každých protipožárních dveří je jejich specifikace, kterou určuje kód požární odolnosti. EI( EW) D- C , na jehož základě Vám umíme . Požárně odolné dveře SOLODOOR - kvalitní protipožární dveře ať už je. Náš sortiment dodávek protipožárních dveří zahrnuje dřevěné a ocelové protipožární vnitřní a venkovní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky