pondělí 20. ledna 2020

Rozleštění laku návod

Sada leštících kotoučků a leštící pasty na leštění kovů, laků a podobně pro leštění elektrickou vrtačkou. Leštící kotouč filcový průměr 1mm. Leštění povrchu bude nyní jednoduché díky našim leštícím kotoučům a houbám.


Kotouč k odstranění samolepek, lepidel a dalších nečistot z laku bez jeho . Pro přeleštění světel pomocí běžné, či aku vrtačky.

Leštění se provádí mechanicky, bez odstranění originálního krycího UV laku a bez chemického . Meguiars DA Power Pack Polish. Troufáte si sami na renovaci laku ? Ahoj nadšenci do aut, v tomhle videu se Vám pokusím ukázat základní pilíř renovace laku. Leštění plastů (plexi, polykarbonát, laminát) a tvrzené laky , opravy plastových van,. Bavlněné kotouče se upínají pomocí šroubu a podložek do vřetene vrtačky. Orbitální pohyb dokáže odstranit více defektů laku než běžná ruční aplikace.


Rozleštění laku (návod).

Kotouč na vrtačku k leštění vosku do vysokého lesku. Můžete zkusit udělat s elektrickou vrtačku - v tomto případě budete muset . Navíc však v sadě najdete unikátní pěnový lešticí nástavec, který stačí upnout do běžné vrtačky (elektrické nebo akumulátorové) a jeho pomocí defekt z laku. Orbitální leštička je určena zejména k leštění , konzervaci a ošetření laku. Zde najdete vše potřebné na leštění kovů a laků , leštící kotouče, brusné a leštící pasty. Jak vyleštit ocel, nerez, hliník, plexisklo, mosaz, bronz, chrom apod.


Unašeč s trnem, který umožňuje upnutí do vrtačky. Skvělá pomůcka pro odstraňování škrábanců, renovaci světlometů a leštění skla. V kategorii Příslušenství pro broušení a leštění naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Dřevo struktura kartáč pro vrtačky - vlnitý drát, obohaceno mosazí, mm.


Gelcoat, k přeleštění škrábanců v laku. Nejideálnější materiál pro leštění laků nebo rozlešťování nanesené keramiky při. Používáte někdo na leštění (ať už základní barvy nebo laku ) leštící . Na odstraňovanie ľahkých defektov a aplikáciu čističov laku , lešteniek a voskov! Oblasti použití a možná upotřebení přímých vrtaček swepro jsou např. Opěrný talíř je určen k leštění laku , kamene a barev pomocí kotoučů z pěnové hmoty nebo kotoučů Lambskin.


Vhodný pro leštičku GPO CE Professional.

Automobilová kosmetika Voskování leštící kolo Samolepící hmoždinka na houbičku Vrtačka na leštění rukou Vrtačka na voskování. Jednoduché a rychlé broušení pomoc leštících molitanů připevněných na vrtačku. Sada obsahuje: Disc Pad Holder - držák kotouče se suchým zipem, 1ks . Sada vyžaduje k aplikaci vrtačku (klasickou nebo AKU).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky