čtvrtek 23. ledna 2020

Nerezové panty na sklo

Nerezové panty na sklo odolné náročnému prostředí. Jsou vyrobeny z nerezové ocely A4. Zámek na sklo Economy Objekt. Cena za set s panty Entero.


Držák skleněných polic,Zrcadlový příchyt , panty , pant , nerezový pant na sklo. Prodáváme převážně nerezové kování na sklo. Vyroben z nerez oceli 316. U některých položek je cena uvedena za pár (například panty na sklo ). Skleněné dveře a skleněné posuvné dveře od Sinai.


Nabízíme dveřní panty , kliky a zámky pro skleněné. Kovania na sklo Zvoľte podkategóriu. Podle ceny: od nejnižší. Panty Počet produktů: 35. Nerez kování Häfele StarTec pro skleněné dveře provedení UV s dvojdílnými panty.


Nerezové panty na sklo

Závěs CR3- Nerez matný. Všechny informace o produktu Kování PANTY PRO SKLENĚNÉ DVEŘE, KOVÁNÍ NA SKLO , NEREZ , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a . Zobrazit všechny parametry. Parametrické filtrování.


Zrušit vybrané filtry. Uzavírání dveří západkou se signalizací obsazení kabiny a možností nouzového otevření. Madla, panty , úchyty na sklo , profily pro uchycení skel na zábradlí. Zakázková výroba nerez kování na míru. Výroba, dodávka a montáž dveří , příček z hliníkových . Bodový držák skla ø mm, rovný, tl.


Detailní popis produktu. Madlo je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli a povrch je vysoce leštěný a připomíná chrom. Středová část madla je matná - pro . Dveřní pant určený pro tloušťku skla až mm.


Zeptejte se našeho specialisty na toto zboží:. Kování je kartáčovaná nerez nebo eloxovaný hliník. U profil 15x15xmm - materiál nerez - cena. Pro otočné celoskleněné dveře je možné vybírat z kování se.


TUAPI, kľučky na okna , poštové schránky, kovania na sklo , bezpečnostné kovania, uzamykacie systémy, doplnky,. Záves na sklo bez potreby vŕtania. BN - brúsená nerez (16).


Ceny: od najnižšej, Ceny: od najvyššej, Názvu produktu: od A po Z, Názvu . Potřebujete poradit ? DPH (€ bez DPH).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky