pondělí 20. ledna 2020

Termoizolační závěs

Termoizolační závěs

Tento materiál je vhodný a používá se pro výrobu závěsů do dílen, hal a. Lehký, vzdušný a navíc vysoce energeticky úsporný! Tento termoizolační závěs se vyplatí hned třikrát. V létě zadrží teplo i zvědavé pohledy. Vás zhotoví na míru dílenské závěsy z kvalitní plachtoviny.


Termoizolační závěs

Vyrábíme závěsy zabraňující úniku tepla i ochranné závěsy sloužící jako . Tento závěs slouží jako ochrana v interiéru proti chladu a průvanu a úniku tepla - například za. S nástupem chladného počasí přibývají dotazy zákazníků na využití závěsů i jako termoizolační ochrany. Kvalitní a odborně zpracované závěsy. Produkt Magnet 3Pagen termoizolační závěs 160×130cm z kategorie Heureka.


Popis: Nabízím ušití . Parametry a popis produktu. Vyberte si z našich kvalitních produktů, nebo se jen nechte inspirovat k vytvoření útulného domova v naší kategorii závěsy. Plachty, tkaniny, ochranné sítě, plachtovina, nůžkové stany.


Cena za jednotku ‎: ‎uvedená cena je cena za 1. Nabízíme závěsy z materiálů pro: haly, dílny, . Gefällt mirKommentierenTeilen. Závěsy do dveří do 4h na prodejně, do dnů doma, nákup závěsů do dveří u nás bez rizika - dní na vrácení. Navíc závěsy do dveří za trvale nejnižší ceny. Záclony, závěsy i žaluzie vás účinně ochrání před pohledy zvenčí a v. Hledáte termoizolační fólie?


Dílenský termoizolační závěs - PVC fólie Crystal 1mm. V zimě chrání před tepelnými ztrátami a zbytečně vysokými náklady za . ZATEMŇOVACÍ ZÁVĚSY NA LÉTO – I PROTI VEDRU. Není blackout jako blackout. Opět nastávají horké letní dny a otázka, čím zatemnit okna a . Materiál závěsu : termoizolační impregnovaná silná textilní tkanina. Barva závěsu : různá podle typu, viz.


Termoizolační závěs

Typ závěsu : termoizolační. Závěsy nebo různé textilní panely dáváme na okna již od dob, co bylo. Termoizolační závěs udrží chlad venku, pozor na jeho délku vzhledem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky