pondělí 18. září 2017

Herbol odstíny

Při prohlížení vzorkovnic mějte prosím na paměti, že odstíny zobrazené na Vašem monitoru se mohou mírně odlišovat od originálních odstínů. Offenporig Pro-Décor. TRENDY ODSTÍNY S SLEVOUTRENDY ODSTÍNY Vymalujte a . NOVĚ ZAŘAZENÉ ODSTÍNY u materiálu HERBOL. Doprava ZDARMA při objednávce nad 2. Nátěr je elastický a vysoce prodyšný pro vodní páry směrem od dřeva.


Výsledný vzhled je velmi přirozený s hedvábným leskem. Je vhodná pro nové i renovační nátěry na všechny . Vyberte si v klidu a doma. Odstíny barev jsou pouze orientační.


Seznam naleznete na . Tvrdý voskový olej BAREVNÝ a EFEKT - vzorník. Světlé odstíny mají menší pigmentaci, proto mají nižší ochranu před UV zářením. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Herbol -Color-Service. Vám možnost míchání vybraných barev HET, HERBOL , DULUX, KOMAPRIM,. Upozorňujeme, že ne všechny odstíny jdou míchat do konkrétní barvy, . Odběr na prodejnách zdarma.


Materiál před použitím rozmíchejte. Bílá barvy a příbuzné odstíny mají při . Zboží zařazeno v kategoriích. Bezrozpouštědlová nátěrová hmota na bázi metakrylových pryskyřic pro podlahy i stěny ve . Ihneď k expedícii, OD €.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky