středa 22. ledna 2020

Vysokotlaký čistič kärcher k2

Praktický přístroj, vhodný jako druhý stroj do domácnosti, vás . Vysokotlaký čistič „ KCompact Home“ pro menší nasazení a lehčí nečistoty . Kärcher tlakové myčky, tzv. Jak funguje vysokotlaký čistič ? Karcher KPremium full control - The best. Dokonale vybavený vysokotlaký čistič pro příležitostné používání k odstraňování lehkých nečistot kolem domu: K Full Control Home včetně sady Home Kit s . Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v. Doprava zdarma Dárek zdarma. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Tato vysokotlaká myčka je určena pro příležitostné použití u domu. V základním balení stroje naleznete vysokotlakou pistoli, 3m vysokotlaké hadice, rotační . Tento tlakový čistič je vhodný pro mytí automobilu. Automatické vypnutie motora : áno. Díky širokému příslušenství je tento čistič využitelný prakticky kdekoliv a díky třem volbám . Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


K výbave Kpatria dve kolieska s ľahkým chodom, pištoľ, m dlhá vysokotlaková hadica, jednoduchý pracovný nadstavec, rotačná tryska s rotujúcim bodovým . Tlaková myčka ke zbavení nečistot na zahradě i vašem automobilu. Pracuje při tlaku 1barů a je . Během okamžiku vyčistí lehčí. Děkujeme za pochopení. Maximální tlak (bar): 110 . Pre príležitostné čistenie okolo domu, napr. Ušetříte 2Kč ( ). Pracovní nástavec Control Click Vario Power se zobrazením stupně tlaku.


Vysokotlaký čistič kärcher k2

Hadice o délce m, včetně nádrže na čistící přípravky. Technofarm Euronics Ivančice Ivančice - Euronics Technofarm. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky