středa 22. ledna 2020

Nádoby na odpad

Materiál je 1 recyklovatelný. GASTRO“ odpadu a „BIO“ odpadu v domácnostech . Kupujte nádoby na odpad. Kvalitní popelnice a kontejnery. Plastové nádoby - popelnice.


Jsme lidé z praxe a víme co od popelnic a kontejnerů chceme.

Popelnice se vyrábějí přesně podle našich potřeb tak, aby byly . OBI online a vo Vašej OBI predajni! Naleznete zde vhodné popelnice nebo kontejnery pro směsný odpa sklo, papír, PET atd. Všechny nádoby na odpad splňují řadu norem EN 8a jsou vyrobeny. Nádoby na odpad nákup a rezervácia v OBI. Nabídku nádob a obalů, které vám v jednotlivých regionech můžeme v závislosti na poskytovaných službách dodat, obdržíte na obchodním oddělení každé . Dvouplášťový kontejner: vhodné pro vnitropodnikové použití, ke . Vyberte si z naší nabídky vnitřních nádob na odpad.


Nabízíme plastové i kovové odpadkové koše, koše na tříděný odpad , koše Slim Jim, mobilní koše, vědra aj.

Venkovní nádoby na odpad vyrobené z plastů jsou vhodné pro sběr komunálního i průmyslového odpadu. Odpovídají požadavkům norem ČSN EN 840-a . Pytle a sáčky do košů v růzých barevných kombinacích a. I vy si nyní můžete pořídit nádobu na odpad dle libosti. V našej komplexnej ponuke nájdete popolnice a nádoby na BIO odpad , odpadkové koše a kontajnery na zber a triedenie komunálneho, recyklovateľného a . Vyrábíme kontejnery, plastové nádrže, nádoby na zimní posyp aj. Hľadať v podkategórii. Filter podľa výrobcu.


Nádoba na zdravotnický odpad 1l. Ať už potřebujete odpadové nádoby , kontejnery pro tříděný odpad , koše či nádoby na posyp, vše v rychlosti připravíme. Vše pro dům, zahradu, stavbu a dílnu na jednom místě každý měsíc v akčních a zvýhodněných cenách. Použité stojany a náhradní díly.


Krytý stojan na odpadkové pytle 1litrů s víkem. Původně se jednalo o nádoby na odkládání popelu z domácích topenišť – odtud. Vhodné ke stánkům, na parkoviště, apod.


Stohovací přepravky na třídění odpadů litrů 300x315x5mm. PVC, bez nálepek, bez kol, výška x šířka x. Prodáváme kontejnery na odpad a mezi náš .

Dovoz zdarma Zjistit informace! Pokud nemáte místo na odpadové nádoby lze plasty třídit do pytlů, které si můžete vyzvednout v Olomouci v ulici Hynaisova (budova magistrátu). Box na kontaminovaný odpad hranatý, celkový objem l. Boxy na kontaminovaný odpad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky