čtvrtek 30. ledna 2020

Mozaikové kamínky keramické

Davona nabízí mozaikové kamínky a střepy k dekoraci, cement na spáry, lepidla a pomůcky na mozaiku, předměty k dekoraci, např. Na lepidlo se nanáší mozaikové kamínky , nejčastěji skleněné či keramické. Vybrat si lze z mnoha velikostí a barev a při tvorbě mozaiky se fantazii meze . Po nalepení necháme mozaikové kamínky zaschnout a poté se rozdělá spárovací. Umožní vám vyrobit dekoraci přímo na pevný . Jedná se o kreativní sadu, která obsahuje následující díly. Sada obsahuje 2dílů: kusů transparentních kamínků kusů keramických hranatých kamínků 20 . Dostupnost: dle varianty.


Pak budete určitě nadšení z našich skleněných mozaikových kamínků. Mozaika 5x5mm - keramická glazura 100ks. Skládáte rádi mozaiky nebo si to chcete teprve vyzkoušet? Jsou to tvary (většinou čtverečky, ale i jiné tvary) různých velikostí.


Buď keramické střepy - to jsou kousky keramických obkladů a dlažby, skleněné střepy nebo. Vyberte si mozaikové kamínky , které budou barevně ladit. Lepidlo sklo na sklo je téměř neviditelné.


Případně lámací kleště. Pokud s mozaikou teprve začínáte, je lepší zvolit hladký povrch, vhodné je dřevo nebo keramika. V našem obchůdku zakoupíte keramické kamínky glazované o velikosti 5×mm, výška. Se zrcadlovou mozaikou se zachází stejně jako s klasickou mozaikou. Popis HOBBY mozaikové kamínky ,set 282ks mix.


Sada obsahuje kusů transparentních kamínků , kusů keramických hranatých kamínků , kusů . Skleněné mozaikové kamínky. Kamínky mají z horní strany hladký povrch a ze spodní strany jsou nalepeny na nosné síťce. Rozměr jednotlivých kamínků: cca. Keramické glazované mozaikové kamínky o velikosti 10xmm, výška čtverečku 3mm. Balení obsahuje cca 1kusů kamínků.


Určeno k aplikaci na různé. Jako podklad jsme zvolili keramické květináče, sklíčka a skleničky. Kamínky s lesklou glazurou živé, hráškově zelené barvy. Při objednání kusu. Zelené tmavé mozaikové kamínky 10x10mm, 3ks, 200g, Zelené tmavé mozaikové kamínky 10x10mm, 3ks, 200g.


Návod: Jak si doma vyrobit mozaiku z kamínků. Kupované mozaikové kameny se mohou ještě ručně tvarovat speciálními kleštěmi, dají se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky