úterý 13. února 2018

Sklolaminátové role

Sklolaminátové role

Prosvětlovací sklolaminátové role. Vysoká životnost a UV stálost. Vlnitá střešní krytina Guttagliss PES je vhodná na pergoly, garážová stání, stavby přístřešků . Nákup bez rizika : dní na vrácení. Gutta Guttagliss PES (řez na míru) sklolaminátová role je mimořádně odolným produktem z tepelně vytvrzené polyesterové pryskyřice a nosné výztuže ze . Jde o plochou desku z polyesterové pryskyřice a skelného vlákna, která se dodává smotaná v roli jako koberec.


Sklolaminátové role

Role jsou dlouhé až m. Odolné proti krupobití. ROLE SKLOLAMINÁTU Určeno pro sektor HOBBY, AGRO Jde o vlnitou desku z polyesterové pryskyřice a skelného vlákna, která se dodává smotaná do role. Výška role m, návin m, síla mm. VLNITÉ ROLE - výborná kvalita, nízká cena a dlouhá . Polyester ( sklolaminát ) je mimořádně odolný materiál z tepelně.


Vlnitá krytina sklolaminátová je mimořádně odolným produktem z tepelně vytvrzené polyesterové pryskyřice a nosné výztuže ze skelných vláken. Ploché sklolaminátové role se nejvíce používají jako izolace staveb proti vlhkosti (zejména při podřezávání zdí) a ochrana staveb, izolace nádrží, potrubí apod. Sklolaminátová vlnitá role je k dostání v různých rozměrech a barvách. Jaký materiál: Preference ceny - sklolaminátové role prosvětlovací, bez UV, barva transparentní, zelená, žlutá, opálová. Síla sklolaminátu mm.


Sklolaminátové role

Sú odolné proti krupobitiu. Prírodná vlnitá strešná krytina Guttagliss PES je vhodná na . Standardní výška role : 1. Filon - role nebo desky ze sklolaminátu. Jedná se o vlnité desky nebo role z polyesterové . Materiál vhodný pro zastřešení . Výborná kvalita, nízká cena, dlouhá tradice – vlnitá role z polyesterové pryskyřice.


Kompletně UV stabilní. Ať už na zahradě nebo třeba na stavbě - tam všude můžete využít sklolaminát. Potřebujete větší soukromí na . Technická specifikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky