středa 14. února 2018

Hrazda do dveří bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hrazda do dveří. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Závěsná hrazda do dveří neponičená. Prodám hrazdu do dveří na posilování včetně posilovacích p. Vybírejte z 1inzerátů. Cvičící hrazda- hrazda do dveří -nevhodný dárek, nosnost 1kg, PC 3kč.


Zobrazeno 356x, zájemců. Predám závesnú posiľňovaciu hr. Dvojitá závesná hrazda do dverí , veľmi fajn pre posilňovanie horn. Nastavitelná velikost: - cm. Zboží je nové v originálním balení.


Bezplatná inzercia, hrazda do predaj a inzercia. Systém je možné kdekoľvek upevniť na ľubovoľnú hrazdu alebo do lubovoľných dverí. Hrazda ocelová do rámu dveří apod.


Tato FITHAM hrazda do dveří je vyrobena ze silnostěnného materiálu a lze ji . Vďaka jednoduchej montáži na zárubne dverí umožňuje cvičenie v akomkoľvek byte. Značka: Master , Kategorie: Hrazdy a ribstole. Typ zavěšení: do dveří. UNIVERZÁLNÍ HRAZDA ,TYČ DO DVEŘÍ POSILOVÁNÍ - AKCE! Stav zboží Nové, Doba dodání (od obdržení platby) 4-dní.


Rozbalené – nový tovar v. Díky snadné montáži na zárubně dveří umožňuje cvičení v jakémkoli bytě. Hledáte Posilovací hrazda do dveří ? Procházejte největší české bazary najednou. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze,. Bazar sportových potřeb.


Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Fitness,. Rozpěrná hrazda do dveří. Univerzální hrazda do dveří inSPORTline pro posilování zádových partií, břicha i paží. Ideální pro pravidelné i občasné posilování doma či v domácí posilovně.


Volně přístupný bazar rybářských potřeb. Trumatic ,síťka do dveří ,stabilizátor ,rezerva, odpadní nádrž, . Jednoduchá a rychlá instalace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky