čtvrtek 15. února 2018

Prodám mobilheim s pozemkem

Prodám mobilheim ,viz fota. Mobilní domy a mobilheim. Inzerát byl odebran z. Nebo zadejte inzerát. Vyberte si novou nemovitost na sreality.

Vybavení: 2x ložnice, koupelna, WC, kuchyňská linka, obývací pokoj. Jedná se o nízkoenergetickou dřevostavbu o zastavěné ploše m2 . Možnost postavit chatu bez základu do m2… Cena: . Ořechov, zahrada 8m studna, mobilheim , přípojky - pozemek. Tato nemovitost již není v nabídce.


Prohlédněte si aktuální nabídku pozemků k prodeji v lokalitě . Nabízíme ke koupi mobilheim Willerby Holliday se dvěma vstupy,. Rodinné domy na prodej na Reality Sousedé.

Máme k dispozici vlastní certifikovanou jeřábovou traverzu a veškerou vázací techniku potřebnou pro bezpečnou manipulaci s mobilnímy domy (mobilheimy) . Prodej , mobilheim , Česká Skalice. Pokud s námi podepíšete rezervační smlouvu a složíte domluvenou zálohu, neboli . Vám zprostředkuje prodej zahrádky o celkové ploše 2mna. Možno umístit dočasnou stavbu ( mobilheim , odstavnou nebo parkovací plochu a pod.).


V naší nabídce naleznete reality v Dolních Počernicích na prodej. PRODEJ DOMU 1M² S POZEMKEM 7M². PRODÁM ZATEPLENÝ MOBILHEIM.


S potěšením sledujeme i zvýšený zájem českých zákazníků o nové i použité celoroční mobilní domy. Nabídka zateplených mobilních domů. Výhody a nevýhody mobilheimu. Na mobilheim nepotřebujete žádné stavební povolení. Pokud chcete stavět dům, musíte počítat s tím, že to bude . Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme prodej od civilizace vzdálenějšího pozemku o velikosti 9m² s kvalitní půdou a možností využití jako malé políčko,.


Pozemek se nachází v mírně svažitém terénu s příjezdovou komunikací na. Nové rodinné domy, luxusní rodinné domy a levné rodinné domy na prodej. Cena a další informace jen osobně.

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji nemovitost pro komerční využití v centru obce . Ostrov Brač, nábřeží s pozemkem Brač ostrov. Naším úkolem je nejen usnadnit kontakt s majitelem nemovitosti, ale také vás vést celým procesem nákupu od . Pozemky k bydlení 545mna prodej Ctiboř (Benešov) (klidná část obce),.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky