úterý 27. února 2018

Plastový kbelík s víkem průhledný

PP KBELÍK 5L OBDÉLNÍKOVÝ S POJISTKOU VČ. Pruhledny plastovy kbelik s vikem 1produktů. Kbelík se dodává s víkem DZ 118.


BARVA KBELÍKU : RANDOM ( průhledný ). Praktický plastový kbelíks víkem. Disponuje pohodlným držadlem, který umožňuje volné přenášení. Materiál, pevný plast , transparentní, plastové ucho, jednorázová pojistka, bez kalibrace . Pevné plastové víko na plastový box Eurobox l, průhledné , rozměry 40x30cm. Cena dopravy, Od 9Kč . Vhodné na úschovu krmiva pro menší plemena, . Pevný, hranatý plastový kbelík v černé barvě s průhledným víkem. Uzavíratelný plastovým průhledným víkem.


Podobné fráze: kbeliky s vikem na jidlo, levne plastove kbeliky s vikem , plastove hranate kbeliky s vikem , plechovy kbelik s vikem praha, pruhledny kbelik s. Liter plastový vědro. Ideální pro skladování pelet, boilie apod. Profesionální výrobci a dodavatelé pro čirý a průhledný třílitrový plastový čtvercový kbelík s víkem s víkem s rukojetí v Číně. Ujistěte se, že koupíte nebo . Můžete si vybrat třeba plastový kbelík kulatý nebo hranatý a barvu, jaká se vám líbí.


Barevný, lehký a snadno čistitelný multifunkční koš s víkem a rukojetí. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. B2B Partner Standard plastový kbelík s víkem l. UFO FISHING UFO KBELÍK S VÍKEM Obje10l.


Skladem – můžete mít. Možno použít na krmítkové směsi, method mixy, boilies mix. Víko na kbelík zámkový PP 6ml, 1mm, transparentní.


Transparentní kbelík s víčkem a ručkou, vhodný na balení popcornu, cukrové vaty, oříšků a jiných potravin o objemu 1L . Nádoby s širokým hrdlem ( kbelíky ) a víkem lze v restauracích a kantýnách. Protože plynovky jsou průhledné , lze podle bublin vznikajících v trubičce . Plastové vědro - Hranaté Černé . Neabsorbuje pachy z krmení a snadno se omývá od zvyšků . Box je opatřen víkem , které zajistí pevné uzavření boxu. Malý průhledný úložný box Omni Latch XS má objem litrů.


Naše cena 3Kč (EUR).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky