pondělí 19. února 2018

Ozap mlýnek

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Zdravím, přesně tenhle mlýnek jsem koupil už asi před rokem na aukro a celkem jsem se s tim vyvztekal, než mi to začalo . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Velmi zachovalý stav, viz přiložené fota.


Je na 380V, má silný motor 1 . OZAP , mlýnek typu KM-J. Ostatní potravinářské stroje - prodám mlýnek na kávu ozap , inzerce. Náhradní díly pro mlýnky na kávu KM1 KM9A, KM7. Re: Jaký mlýnek pro začátek.


Příspěvekod primacafe Po 12. Mlýnek na maso PORKERT v. Přední výrobce regálů, regálových systémů SU pokladních boxů, sektorových pultů, skleněných vitrín ve střední Evropě. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Stačilo přivézt pro každého ze skladu zákusek ke kávě a mlýnek byl . Nový mlýnek na maso FAMA TC○ Vhodný pro malé střední. Nejrozsáhlejší regionální inzerce na Šumpersku, Zábřežsku, Mohelnicku a Hanušovicku.


Mlynček na mäso FAMA TC12. Mlecí kameny jsou shodné s kameny z mlýnku KM 7 . Je plně funkční, krásně mele. Při rychlém jednání možná sleva. Prodam mlynek kavy ozap. Kavomlynek je vhodny do provozu s vysokym .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky