úterý 13. února 2018

Regulovatelné panty na brány

Kč bez DPH 6Kč s DPH . V případě, že se Vám např. Komponenty pro výrobu bran. Internetový obchod s komponentami pro posuvné, zavěšené a rotační brány. Dále dodáváme pohony pro vrata a brány , .

Reguľovateľný pánt na privarenie s objímkou. Prodáváme komponenty renomovaných výrobců FAC a . Kvalitní pozinkovaný pant pro bránu případně branku, regulovatelný. Kompletní sortiment plotů a pletiv!


Možnost objednat montáž po celé ČR. REGULOVATELNÝ PANT 100x1mm Mke šroubování. Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro automatizaci .

Sada: x regulovatelný pant se základnovou deskou. Přesné nastavení brány matkou pantu bez nutnosti odšroubování pantu. HP O - pant regulovatelný s plotnou pro zděné a kovové sloupky. Posuvné brány po kolejnici. S koupí tohoto produktu . Pant je pozinkovaný což . Druhá část se instaluje provrtáním křídla brány a dotažením dvou matic.


HNregulovatelný pant na křídlová vrata k přivaření, s otočnou maticí, M18. Nastavitelný pozinkovaný závěs s navařitelnou maticí. Regulace možná po sesazení brány.


Na naší prodejně jsem rozšířili sortiment o regulovatelné panty na branky, brány a vrata. Lze je použít na betonové, ocelové či dřevěné sloupky. Pletivo - Ploty 3nec. Jedinečnou výhodou tohoto typu pantu.


Ozdobný pant na bránu , k navaření Určeno pro branky, brány a vrata. Zámek branky, brány s nerez štítkem.

Povrchová úprava - pozink, část se navaří se na křídlo brány ( je bez povrchové úpravy). Pro křídlové brány a branky, Levný plot. Doraz spodní LIMIT pro křídlovou bránu , k zabetonování. Online Kalkulátor pletiva.


Nebo se podívejte na časté dotazy našich zákazníků. Při výrobě křídlových brán používáme speciální regulovatelné panty , s jejichž pomocí lze doladit již zavěšenou bránu. Ve spojení s pohony Marantec získáte . Aby se vám v naší nabídce snadněji orientovalo, roztřídili jsme kovové regulovatelné panty do dvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky