pondělí 19. února 2018

Ubytování martinice u březnice

Martinicce u Březnice. Má výhodnou polohu mezi vodní nádrží Orlík a . Zobrazit všechny atrakce v okolí. Některá z neoblíbenějších nabízených vybavení zahrnují: krytý bazén, wi-fi zdarma a snídaně v ceně.


Hosté během svého pobytu mohou využít: snídaně v ceně, restaurace a salónek.

Ano, pro hosty je dostupné parkování: bezplatné parkování. Ano, hosté mají během svého pobytu přístup k vybavení: krytý bazén. Ano, domácí zvířata jsou běžně povolena, vždy je ale lepší se předem ujistit telefonicky.


Ano, příhodně nabízí vybavení: business centrum, zasedací místnosti a konferenční prostory. Mnoha cestovatelům se líbila návštěva místa Židovské Ghetto Lokšany (km). Ano, nabízí vybavení: bezbariérový přístup a pokoje s bezbariérovým přístupem.


Máte-li specifické požadavky, doporučujeme se ujistit předem telefonicky.

EQUITANA HOTEL RESORT - ubytování , restaurace, wellness Březnice. Mezi hlavní služby hotelu patří samozřejmě kvalitní stravování v centrální restauraci se 1místy, rožněm a bowlingem, v zimní zahradě se místy, klubovým . Podívejte se a zamluvte si termín ubytování ! Zemědělská usedlost nacházející se na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje v blízkosti Brd. Střední Čechy › Březnice hportal. Equitana hotel resort.


Líbí se vám tento článek a rádi byste, aby se v rubrice Ubytování zobrazoval mezi. Region, Březnice , Příbram. SAT TV, telefonem, internetovým připojením v ceně ubytování a pohodlným nábytkovým vybavením. Chalupa EQUITANA - apartmány. Můžeme jenom doporučit :-).


Strávili jsme zde celý minulý. Velikonoce, Valentýn, prázdniny. Disponuje kvalitní ubytovací kapacitou, restaurací s letní terasou a. Jezdecká společnost EQUITANA areál letecky.


Zámek Březnice , Breznice Stone Bridge und Breznice Synagogue.

Nabízíme ubytování v hotelu s restaurací, wellness služby a jezdecký výcvik. K dispozici máme sportovní jízdárnu s . Fotografie, informace o ubytování , pokoje, hodnocení a možnost rezervace. Dear Friends, on this accommodation portal you can find accommodation for hotel prices or for less. Hotelová restaurace a ubytování.


The payments are made at the reception desk or to the . Brdy Wellness Kongresy Ubytování na horách Ubytování pro rodiny s dětmi. Ubytování – hotely, penziony – hotel, restaurace, kongresy a semináře, široké zázemí v oblasti rekreačního sportu a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky