středa 21. února 2018

Obaly na jídelní lístky

Desky na jídelní lístky lze je využít jako desky na vysvědčení, uvnitř je folií, povrch desek je koženka. Elegantní jídelní lístky , povrch desek z Eko kůže, termo potisk, kovové ochrannými růžky. Mají pevně uchycených průhledných složek, celkový kapacita je 14 . Jídelní lístek MENU Avelurová kůže MODRÝ empty. Z designově zajímavých jídelních a nápojových lístků ve třech velikostech, také desek na účtenku a . Chci zmenit v restauraci jídelní lístky včetně obalu , porad koukám na net, ale nic mi zatím nepadlo do oka, nemáte někdo tip, kde koupit nebo udelat obal na .

Vlastníte restauraci, stánek či jinou provozovnu? Chcete svou činnost rozšířit o rozvoz jídla? Chystáte svatbu, recepci, dětskou oslavu, . Lístky je možné vyrobit co do rozměru, tvaru a materiálu dle požadavku.


Výroba obalů na jídelní lístky. Nezáleží na počtu kusů. Restaurace musí od dnešního dne uvádět na jídelních lístcích alergeny v . MENU pro restaurace , hotely, kavárny , bistra.

Související zboží desky na jídelní lístek koženka A. MENU KARTA AJÍDELNÍ LÍSTEK DESKY OBAL BARVY. Do vyprodání všech položek. Upřesnit výběr: Zpět. Hledaný výraz : Česká republika. Je to záruka kvalitního zboží K. Tato jídla jsou pouze na pobočce Rajhrad.


Krabice na pizzu 1ks. Tisk jídelních lístků – jídelní lístky pro Vás vytiskneme a zároveň zalaminujeme, vysekáme do nejrůznějších tvarů anebo svážeme přesně podle Vašeho přání. GASTRONOMIE: TISK MENU. Při tisku jídelních a nápojových lístků nic neomezuje vaši fantazii!


Menu lze vytisknout v mnoha formátech, s různými druhy vazby . Co jsme také vyráběli. Tiskárna a grafické studio. Naše pokrmy obsahují alergeny, prosím informujte se u obsluhy. V restauraci obdržíte jídelní lístek s alergeny.


Obal na jídelní lístek. Vložka ( obal nebo také fólie) je hladká a čirá, o síle 50my a cena je za 1ks.

TRENDY A světle hnědá. Jednoduché a barevně nápadité moderní jídelní lístky řady RIO jsou vyrobeny z jemně. BIO - KOMPOSTOVATELNÉ OBALY.


Vyrobeno z kvalitního materiálu - imitace kůže uvnitř kapsy z PP. Skladem, můžete mít 2. Kč (21Kč bez DPH). Nařízení Evropské unie ale platí i pro stánkaře s . TÝDENNÍ JÍDELNÍ LÍSTEK – MÁME HLAD – BOUSOV.


Polévka, obal a rozvoz od jídel zdarma).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky