čtvrtek 15. února 2018

Řeznický špalek výroba

Dřevěný řeznický špalek. Různé velikosti: Rozměr desky 50x50x23 . Z tohoto důvodu není zobrazen text ani kontaktní údaje inzerenta. Hledáte prodám řeznický špalek ? Procházejte největší české bazary najednou.


Prodám nový řeznický špalek BUKOVÝ. Kvalitní Česká výroba. Síla horní desky 2mm - s možností otočení - Rozměr špalku 5x 5x . Bukové dřevo použité na špalky je vysoce kvalitní a důkladně vysušené. Důraz na jakost dřeva zajišťuje vysokou životnost špalku. ELEKTRICKÁ PLNIČKA 10L.


Bazar Řeznický špalek. Nebyla nalezena žádná inzertní fotografie . Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi . Kontakt: Kontaktovat inzerenta. Nabízím málo používaný řeznický špalek z bukového dřeva na bourání masa. Inzerát na TOP- bazar. SAM, řeznický špalek , sekera, tepelná vitrína na sekanou apod.


V podkategorii desek, řeznických špalků a potřeb naleznete na pět desítek produktů potřebných pro kvalitní přípravu masa, zeleniny, ale i ovoce pře samotnou . Kč Řeznický špalek nerez. BAZAR ŘEZNICKÝCH POTŘEB. MLYNEK NA MASO 2EXPERT.


Vyvíječ kouře pro udírny. Použitý , Řeznický špalek , plastová deska ,,použitý,repas, gastro . EZNICKÉ POTŘEBY ŘEZNICKÉ ŠPALKY , BLOKY. Viděla jsem jednu kuchyň naživo v Kika, ale zajímaly.


Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Chladnička do prodejny.


Nerezové pracovní stoly. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku. Vloupal se do bazaru , nic neodcizil, jen vzal dva visací zámky.


Ze zrušené provozovny prodame židle 40ks, . Gastronomické vybavení, gastro bazar (gastrobazar), gastronomie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky