pátek 15. února 2019

Dřevěný box na čaj

Dřevěný box na čaj

Výhody dřevěných boxů pro skladování čaje oceňovali už staří Číňané - největší znalci tohoto nápoje. Nabízený dřevěný box na čaj s nápisem TEA je funkční a . Víko umožňuje prohlížet obsah bez . Dřevěný box na čaj , přihrádek - přírodní dřevo. Momentálně nedostupné. Elegantní konvice na čajové listy i sáčky . Vlastnosti produktu: vhodné pro čajové sáčky i čajové listy, přihrádek na různé příchutě a druhy, víko umožňuje prohlížet obsah bez otevření, elegantní design, . Drevená krabička na čaj so priehradkami, každá má rozmer 7×7cm.


Dřevěný box na čaj

Vrchnák tvorí biely drevený rám. Dekorační dřevěný box na čaj ve vintage stylu. Milovníci čaje budou skutečně nadšeni touto krásnou dekorací do kuchyně. Do vyprodání všech položek.


Nenechte si ujít nové nabídky podniku PeTerka-Petr Otta. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla. Upozornit na nové nabídky . Raptor Box na karty dřevěný velký.


Uložte si ten Váš stylově a přehledně. Hlavní město Praha, cena 380Kč, od Ivana Broučková na Sbazar. Popis: box zdobený formou decupage. Tento úložný box na čajové pytlíčky ocení především milovníci tohoto teplého nápoje, ale i všichni ostatní, kteří chtějí mít svoje oblíbené čaje pohromadě.


DUE ESSE Drevený box na čaj TROPIC priehradky. Hodnotenie produktu:. Krabička na uchovanie čajov od značky Due Esse je . Praktický box na čaj se šesti přihrádkami. Pořiďte svým sušenkám, mouce či koření stylové obydlí. Můžete ji využít i při servírování čaje návštěvě.


Dřevěný box na čaj

Každý si vybere čaj podle své chuti. Pro milovníky kávy a čaje. KIYOMIZU WARE - Starožitná Japonská Miska na čaj, ručně podepsaná. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


Rozměr: 225x155x95mm. Dřevěná úložná krabička na čaje značky Joe Frex. Vyryjte dřevěný čajový box s názvem a textem, který si vyberete.


Naplňte si tento box Vašimi oblíbenými porcovanými čaji Tea Diamond. Víko je potažené béžovou látkou s bílým puntíkem a uprostřed je opatřené proskleným otvorem ve tvaru srdce. Dózy, boxy na potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky