pondělí 26. února 2018

Tampony velikosti

Tampony byly vynalezeny už v první polovině 20. Pokud mermomoci chces zacni temi s aplikatorem a velikosti mini. Ja pouzivam normalni velikost s aplikatorem z Rossmanna a vyhovuji mi.


Ale jako panna bych. Velikosti jsou označeny podle savosti? Nebo je to podle velikosti pochvy? Já si třeba vůbec nekupuji ty malé tampony , protože po dvou . Jak zvolit správnou velikost tamponu.


Normal, Super a Super Plus. Během prvních dní tvé periody je krvácení . ProComfort ve velikosti mini si zajistíte dokonalou ochranu po celou dobu menstruace a všechna tekutina bude díky zámkovým drážkám odvedena . ProComfort Night ve velikosti super si zajistíte dokonalou ochranu po celou dobu menstruace a všechna tekutina bude díky ochranným . Výhodné balení vložek Ria Ultra Night v setu s odličovacími tampóny Bel. Ultra tenké vložky Ultra Night ideální při extra silné menstruaci a přes noc jsou . Tampóny Ria využijete při slabé ale i při velmi silné menstruaci. Rozdílné velikosti tampónů mají rozdílnou absorpční schopnost,. Tampax Compak jsou tampony v normální velikosti v malém, rozkládacím, umělohmotném aplikátoru.


Tampony velikosti

Na rozdíl od většiny běžně dostupných vložek a tamponů, které jsou vyrobeny . Pokud s tampóny právě začínáš, používej velikosti mini a zavádění si vyzkoušej v prvních dnech menstruace, kdy je krvácení silnější a tím bude zavádění snažší. Dámské ECO tampóny Naty - super (ks). Obsahuje ks ekologických dámských tampónů pro běžnou a silnější menstruaci. Mesoft komprese a tampóny jsou k dostání v řadě velikostí , sterilní i nesterilní.


Komprese, nesterilní 30g. Léková forma Cesta podání Vnitřní. Prášek a rozpouštědlo. Buďte jako v bavlnce!


Použitý tvar tamponu závisí především na tvaru a velikosti tištěného motivu a na tvaru a velikosti. Vyrábí se tak velké množství velikostí a tvarů, že je jistě možné najít vždy správný tampon pro předpokládanou aplikaci. MINI je vhodná pro slabší menstruaci (vyhovuje ženám, které používají tampony velikosti mini). Přírodní menstruační houba se od synteticky vyrobených liší . Různé velikosti , rozměry a balení komprese. Používám i tampóny velikosti normal.


Claricup S, DivaCup model LaliCup S, Lily Cup A, Lunacup Lunette model Me Luna M, OrganiCup A. Probiotické menstruační tampony ELLEN jsou vhodné pro snížení příznaků vaginálního diskomfortu a pro obnovu vaginální mikroflóry. Gázové kompresy, vata, tampony. Zetuvit sterilní - savé polštářky.


To je samozřejmě mýtus, naprostá většina děvčat může používat již od první menstruace tampony velikost mini až normal, aniž by si protrhly panenskou blánu. Menstruační kalíšek - velikost L. Tiemannovy katétry různé velikosti (při permanentní katetrizace Foleyův-Tiemannův katétr, nebo pouze Foleyův), sběrný sáček, sterilní tampony ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky