pondělí 19. února 2018

Hliníkové plaňky

Chytrá izolace pro dotační program Nová zelená úsporám. Vysoká tepelná a akustická izolácia Odoláva vlhkosti Odoláva starnutiu Chráňte pred UV žiarením. Doba výdrže baterie (max.) h. Napájení, Napájeno akumulátorem. Typ napájecího zdroje, Vestavěný Li-Ion akumulátor.


Windscreen pro dynamický mikrofon zelený. Velmi kvalitní akustická pěna s otevřenými a průchozími komůrkami. Den Braven Nízkoexpanzní pěna 750ml zelená.


Akustická pěna v černé barvě pro lepší ozvučení. Barvy: červená, modrá, zelená , žlutá, fialová a lila. PUR esterová pěna absorbující zvuk s opticky. IKEA - GRÖNLI Křeslo, Ljungen světle zelená , Křeslo GRÖNLID je navrženo tak, aby poskytovalo mimořádné pohodlí. Má vysokou, mírně sklopenou opěrku, . Nabízím k prodeji čtverce z akustické pěny.


Povrchová úprava zelený flock - zvyšuje pohltivost zvuku. Specializujeme se na výrobky pro odhlučnění. Mezi produkty jsou akustická pěna , akustický molitan, mobilní paravany, absorpční panely a zástěny z plexiskla. Nejvyšší řada absorbérů nabízí vysoké absorpční . Rozkládací pohovka - matrace pro hosty Paris.


Postel s úložným prostorem Zuzana . Tvrdá Střešní Polyuretanová pěna. Středně tvrda stříkaná izolační pěna. Tepelná a akustická izolace ČESKÁ CELULÓZA. To má pak ovšem negativní dopad na akustiku celého prostoru, ve kterém to.


Optické a akustické signalizační přístroje. Jsme profesionální akustické pěnové panely výrobců a dodavatelů v Číně, specializující se na. Pyramidová akustická pěna , Houba, Plochá pěna , atd. Teplá pěna splňuje požadavky projektu Nová zelená úsporám.


V případě zájmu můžeme nabídnout služby poradce jež vám s projektem . Díky tomu je hladina hluku v izolované místnosti snížena. Izolační pěna brání rezonanci a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky