středa 14. února 2018

Ubytování koclířov

Nechat se vést Duchem sv. Duchovní cvičení v Dolanech. Exercicie a rekolekce u nás. Autor: administrator. Pořádáme pravidelné DUCHOVNÍ CVIČENÍ A EXERCICIE - aktuální nabídku . Přihlaste se prosím, co nejdříve u Jany Machandrové.


James celebruje mši a vede exercicie pro mladé. Pro předchozí fotku ťukněte vlevo nebo táhněte zleva do prava. Pro další fotku ťukněte vpravo nebo táhněte zprava do leva. You can continue browsing Zonerama, but your . Ignaciánská duchovní cvičení v tichu jsou ideálním místem pro rozlišování, ztišení se a naslouchání Božímu hlasu.


MIMOŘÁDNÉ EXERCICIE pro MLADÉ nejen věkem. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Joseph Bill duchovní cvičení. Tento mladý africký misionář byl . Kompletní záznam prvních exercicí, které v . Koclířov - duchovní cvičení.


Ten také hlavní nedělní den evangelizace se svými hosty moderoval. Dále pořádáme různé programy, duchovní cvičení , exercicie a rekreační pobyty. Josef Bill pocházel z Indie – Jižní Kerola.


Vzpomínám si, jak vypravoval. Přišli za ním lidé do kláštera, kde žil a prosili ho, . Hlavním hostem bude P. K ubytování tu nejen v době exercicií slouží pokojů ve zrekonstruovaném klášteře, v chatě či . Prý tam povede týdenní exercicie nějaký výborný kněz z Malty. Teologický rozměr díla biskupa Hloucha lze dokumentovat . Fatima Czesko-Morawska z kościołem św.


Organizační informace. Matice svatohostýnská je pořadatelem veřejně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky