středa 28. února 2018

Úchytky retro

Zde naleznete rustikální úchytky, knopky, podložky, panty, klíče pro Váš nábytek. RUSTIKÁLNÍ úchytky VINTAGE Počet produktů: 114. Atmosféra poklidných starých časů. Retro úchytky , které vydrží generace. Množstevní ceny, doručení do druhého dne.


Vybírejte na NOVAline.

Nahraďte staré úchytky například porcelánovými knopkami v retro nebo vintage stylu a. Názvu, Ceny, Data vložení. A právě pro ně zde máme nabídku kování a úchytek , které pomohou ze. Dostupné v rozteči od 1do 4mm. Objednejte si zapůjčení vzorku. Rozměry úchytky naleznete v popisu.


Součásti dodávky jsou i šroubky pro montáž. Nábytkové úchytky v retro a vintage stylu budou milou dekorací obývacího pokoje , ložnice i kuchyně.

Jaká úchytka se bude u vás doma nejlépe vyjímat? Vítáme Vás v našem e-shopu. Nabízíme úchytky , knopky a věšáky Siro a Viefe. Kovové, dřevěné, plastové, porcelánové, dětské, ethno, rustikální, zápustné, . Zobrazit: DlaždicovéRiadkové.


MIJA na rustikálne, vintage alebo vidiecke nábytky. Od talianského výrobcu BOSETTI MARELLA. Dotvorte si svoj jedinečný. DC Nábytková knopka Genius mosaz patina. Kč s DPH od 7Kč bez DPH.


Keramická nábytková úchytka - knopka s RETRO potiskem. Vyměňte úchytky a proměňte starý okoukaný nábytek za nový i bez . Renovujete starou komodu? Pořiďte si k ní retro úchytky.


Koupili jste si na chalupu starý příborník, komodu nebo . Popis: Nabízím k prodeji retro úchytky a knopky, rozměry a . KUCHYNĚ VAŠEMU PROSTORU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky