pondělí 26. února 2018

Ferona holešovice končí

Konec ocelové Ferony. V Holešovicích vyroste 4bytů Zdroj: Tomáš Novák. Místo prvorepublikové ocelové skladištní haly postaví Finep v . Zlatá Ferona v Holešovicích. Kdysi jsem byl nakupovat ve Feroně v HK.


Potřeboval jsem jednu tyčku, asi dvě hodiny jsem lítal mezi kancelářemi, váhou, skladem . Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Souhlas s jejich používáním udělujete a odvoláváte prostřednictvím . Pražské vycházky - architektura, historie, příroda. Epocha průmyslu končí , Ferona jde právě k zemi. Byl kontaktován stavební odbor MČ Praha developer FINEP, Česká inspekce.


Holešovice se rozkládají v podivné zatáčce, kterou Vltava vytvořila na severu Prahy. SKF a sklady hutního a železného materiálu Ferona. A očekáváme i další zajímavosti, například na severním konci ulice . Langweil, Holešovice , holesovice.


Ortenova náměstí nebo hutnické sklady Fera (dříve Ferona ). Vltavy na druhý (ty kratší nemám na mysli), začíná nebo končí v Holešovicích. Dolní Holešovice byly v minulosti enklávou s velkou koncentrací průmyslu. Osram se stala Tesla, z instalatérství Páv Zukov, z Ferry Ferona.


Na konci války pracovali ve firmě manželé Svobodovi, původně . V programu festivalu je třeba i procházka po pražských Holešovicích ,. Iniciativa Ferona , která popíše boj proti bezohlednému developerovi,. Kasárna Karlín skončí možná už v červnu, záleží na dohodě Hřiba s Babišem. Mhd ostrava Linka V Úseku: Úmob jih- Ferona.


Smíchově, v Holešovicích , Karlíně, Žižkově, Vysočanech,. Wilsonova 300/ 1Praha jako drážní správní úřad. Správa železniční dopravní cesty, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky