čtvrtek 22. února 2018

Rekreační chaty na klíč

V naší nabídce naleznete montované dřevěné chaty a domy na klíč. Zahradní a rekreační chaty. Rekreační srubové chaty a dřevěné domy mají více místností a jsou určené především k dlouhodobějšímu pobytu a rekreaci.


Svojí dispozicí a celkovým řešením . Samozřejmostí je možnost dřevěné srubové chaty na klíč podle individuálních představ a požadavků klienta.

Standardní dodávka srubové chaty obsahuje . Pro realizaci lze vybírat z Naší široké škály domů které naleznete na . Po dohodě můžeme chatu realizovat i na klíč. Vše závisí na dohodě. Referenční chaty a sruby jako příklady realizované naší firmou: . Nízkoenergetické dřevodomy a rekreační chaty.


Zveme Vás rovněž k osobní návštěvě sídla naší firmy, kde můžete shlédnout některé námi nabízené dřevostavby nebo chaty.

Naše nejnovější nabídka dřevěných . Neustále se snažíme naši nabídku dřevěných srubových . Nechat si chatu postavit od firmy, nebo přiložit ruku k dílu? Tato volba záleží především na velikosti vaší chaty. Typové stavby na klíč. Nabízíme pro Vaše chatky komplexní řešení. Ať již si u nás vyberete dřevník, zahradní chatu či větší chatu pro rekreaci, vždy Vám . Naše společnost je specialistou na modulové dřevostavby , můžeme vám tedy nabídnout i výstavbu celoročních dřevěných chatek zcela . REKREAČNÍ CHATY ZATEPLENÉ . Projekty rodinných domů, malé domy a chaty na klíč , typové projekty malého domu, návrhy a plány včetně fotografií.


Vyberte si od více firem. Chaty na klíč , montované chaty , dřevěné chaty , zahradní chatka, zděná chata. Získejte cenové nabídky . Srubové domy, větší rekreační chaty , případně atypové stavby můžete též . Vyrábíme zahradní domky, chaty , pergoly, garážová stání, stánky i atypické stavby.


Naše rekreační chaty poskytují prostor na trávení rodinné dovolené.

Poměrně rozlehlá rekreační chata na klíč se zastavěnou plochou přes metrů . Zdánlivě bohatá a často až nepřehledně široká nabídka rekreačních. Rekreační chaty a chatky ze dřeva. Cenově dostupné dřevostavby pro rekreační i klasické bydlení.


Stavba na klíč od projektové dokumentace po samotnou realizaci. Dřevěná chata Alexandra I.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky