čtvrtek 15. února 2018

Hřbitovní doplňky pardubice

Můžete si vybrat samostatně náhrobní mísy, vázy, lucerny urny i ucelené hřbitovní komplety, které jsou sladěné dle použitých materiálů. Hřbitovní doplňky , doplňky na hrob - sortiment. Kamenné i hliníkové urny, svícny a stojany na svíčky, lampy a lampičky na hrob, vázy, kamenné smuteční kříže, . Naleznete nás na adrese 17.


Nabízíme sortiment hřbitovních doplňků za výhodné ceny.

E-shop se hřbitovními doplňky , hřbitovní zboží. Zajišťujeme hřbitovní doplňky. Realizujeme sezónní výzdobu. Pomníky a hřbitovní doplňky – České Budějovice a okolí. V našem kamenictví vyrábíme klasické pomníky, jednohroby, dvojhroby i urnové pomníky.


Vítejte na stránkách největšího výrobce hřbitovních doplňků v ČR. Doprava zdarma pro objednávky nad 3.

Zdarma libovolný nápis na zakoupené urny. V Pardubicích máme vzorkovou prodejnu, v Přelouči provozovnu. Dodáváme hřbitovní doplňky ,. Poskytujeme také zdarma konzultaci na Vašem hřbitově. Kompletní nabídku doplňků si můžete prohlédnout v katalogu, v sekci Ke stažení. Najděte nejbližší prodejnu.


Architektonické památky - Architektonické doplňky - plastiky, kašny, pomníky. Velký výběr smutečního zboží, rakví, hřbitovních doplňků , lucerny,vázy, urny, svíček . Velký výběr ozdobných obalů na urny, svíček, hřbitovního zboží aj. Pardubice , Pardubice , Pardubický kraj, Sakrální architektura . RENOVACE HROBŮ, NOVÉ HROBY A JEJICH ČÁSTI, HŘBITOVNÍ DOPLŇKY. ZAJIŠTĚNÍ VEŠKERÝCH KAMENICKÝCH PRACÍ.


NA OPRAVY HROBU, BROUŠENÍ A ZHOTOVENÍ ZÁKLADU. Sleva se nevztajuje na akční nabídky uvedené v letáku, na sekání písma a hřbitovní doplňky. Jsme významným výrobcem kamenických výrobků nejen v oblasti pomníkové výroby, ale i.

Dodáme výrobky z kamene, hřbitovní doplňky a urny. Kamenictví Kůrka působí hlavně v okolí Pardubic. Prodej náhrobních doplňků.


Provádíme kompletní kamenické práce, zaměřujeme se na hřbitovní architekturu. Provádíme výbrusy terasa, zhotovení základu, sekání - obnovy písma, dodáváme hřbitovní doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky