pondělí 2. prosince 2019

Smartflex velvet diskuze

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Předem moc děkuji :) Fórum:. Ověřený zákazník Teplické dorty. SmartFlex Velvet mandle kg. Bílá, extra pružná hmota s . Základní hmota je bílá, má velmi jemnou strukturu, dobře se barví, optimálně gelovými barvami.


Sněhobílá hmota s několika příchutěmi (čokoláda, třešeň, mandle…všechny velmi chutné). Skvělá na potahování dortů, nevlhne, nelepí na. Rozhnětenou hmotu můžete obarvit gelovou barvou, stačí přidat kapku a hníst dokud se hmota rovnoměrně neobarví. Bezlepkový produkt, bez obsahu alergenů. Potahovací a modelovací hmota na dorty.


Tato potahovací hmota je skvělá, používala jsem si . Rozhodně jsem spokojená, budu využívat i nadále. Peču dorty pro známé a je tu opravdu výběr který jinde nemají. Já nekupuji klasický marcipán, ale potahovou hmotu. Kupuju pixlu kg a letos . Dekoracija Sladic Recommended.


Hmota je určena zejména k tvorbě kytiček a ozdob. Sněhově bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná . Balení: kg ( kyblíček). Snehovo biela, extra pružná hmota s vynikajúcimi vlastnosťami. Vhodná predovšetkým k poťahovaniu tôrty a modelovaniu figúrok.


Pri modelovaní aj poťahovní j. Načíst další produkty . Vykrajovátka forma na pečení jedlý papír gelová barva fractal svíčka dekorace cukrářský košíček prachová oválek . Tématické fráze: smartflex velvet jak pracovat smartflex velvet jak pracovat smartflex jak pracovat smartflex velvet recenze smartflex velvet dort smartflex recept . Zkuste si vybrat z těchto . Kupila som si smartflex flower, lebo som na nu citala same chvaly, ale ja s nou asi neviem pracovat. Jednak sa mi dost lepi a jednak som si .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky