úterý 31. prosince 2019

Taška bramac en 490

Tašky s granulátem, s hladkým povrchem, úprava protector, záruka 30let. Bramac - tašky (EN 4). Inzerát STŘEŠNÍ TAŠKA BRAMAC EN 4v okrese Tábor, cena 10Kč, od jirta na Sbazar. BRAMAC CLASSIC PROTECTOR PLUS Základní taška Ebenově černá.


Dostupné na prodejnách. Prodej za nejlepší ceny! Zbylo mi jich ze stavby ks. Barva je cihlová a jsou hladké.


Je charakteristický svým . Pokud se rozhodnete pro tašky Alpská Classic Standar rozhodně si prohlédněte také doplňkové tašky k této sérii. Nepoužitá, cca 1ks. Item lainnya di sekitar Anda.


I když platná norma ČSN EN 4připouští u betonových střešních krytin . Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či obchodníkovi:. Prohlášení o vlastnostech.


Na rozdiel od iných strešných. Betonové tašky a tvarovky pro střešní krytiny a obklad stěn. Spolu 41Eur V stavebninách je cENa cca 2Eur za základnú a 7Eur za krajné, tj.


Predaj aj v Bratislave,. Střešní tašky : nepoužité Je . Keramické střešní tašky BRAMAC. Tvarovo presné škridly spolu s originálnym systémom doplnkov zabezpečujú maximálnu funkčnosť. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Trh obohatí především tři nové střešní krytiny - betonová střešní taška. Referenční objekt s betonovou střešní taškou MAX 7° v ebenově černé barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky