pátek 27. prosince 2019

Sprej na čalounění

BIELA, MATNA ČIERNA, LESKLÁ ČIERNA, BÉŽOVÁ MATNÁ, MATNÝ KOŇAK, ČERVENÁ 4ml. HG Osvěžovač matrací. Xanto aktivní čistící pěna na koberce a čalounění ve spreji - 600ML… – Kč.


Vybírejte si Čistící prostředky na. Vanish Oxi na koberce ruční sprej 5ml Top 9. Foliatec, 4ml - příprava pro lakování Interior Color sprejem. Aktivní čistící pěna na čalouněná sedadla působící až do hloubky pórů. Uvolňuje rychle a bezproblémově nečistotu z pórů, důkladně čistí čalounění a . Navštivte akcniletaky.


Tesco v akci Tesco od 11. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Víceúčelové kontaktní lepidlo ve spreji.


Je vhodné pro rovnoměrné nanášení na větší plochy celé řady materiálů. Dílenské potřeby, Multifunkční a průmyslové spreje , Multifunkční a průmyslové spreje , Čistící sprej na plasty a čalounění , Čistící sprej na plasty a čalounění. Sonax pěna na čalounění - 4ml - Sonax pěna na čalounění , čistí do hloubky, navrací barvu, pro potahy, koberce a tkaniny.


Velikost balení 5ml. Sprej ochrání textil a kůži před vlhkostí. Výsledkem unikátního složení je vytvoření neviditelného ochranného filmu, . Coyote čistič čalounění pěnový - 3ml sprej. Dostupnost, Skladem (ks). Jsou vhodné pro použití čištění interiérů vozu, stejně tak je možno je využít pro . Obě textilní barvy s rozprašovačem zafixujete jednoduše pomocí zažehlení.


Akinu Amico - Čistící sprej na čalounění 500ml. Odstraňuje nečistoty (sliny, tlápoty) i ty hrubší (bláto) z textilních . Typ čističe, čistič čalounění. CleanFox sprej čistič čalounění aktivní pěna, 3ml, vůně citrus. Cockpit cleaner CLEANFOX hloubkově čistí strukturované plasty a čalounění v interiéru vozu. Tuba na skvrny na koberci a čalounění sprej 5ml, Kategorie: Koberce a čalounění.


TABLEAU Impregnace čalounění Tento sprej při pravidelném používání spolehlivě ochrání vaše čalounění , záclony, koberce, semiš a další tkaniny před. Sprej na koberce a čalounění Xanto za akční ceny. Pěna na čalounění Moje auto 400ml sprej.


Rychleschnoucí kontaktní lepidlo ve spreji TensorGrip F- pro lepení většiny pěnových materiálů, tkanina koberců - vhodné k lepení izolačních měkkých . Praktická čisticí pěna ve spreji osvěžuje barvy a pečuje o koberce a čalounění. Proniká hluboko do vláken, odstraňuje prach a pachy, takže čištěné plochy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky