čtvrtek 12. prosince 2019

Kotvící body na střeše

Hledáte kotvící body pro záchytné systémy střech? Všechny kotvicí body pro šikmé střechy jsou certifikovány dle ČSN EN 79 střešní háky pro skládané . Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Projektování kotvících bodů plochých střech - zásady, chyby, vzory. Takto umístěné body prakticky neumožňují pracovní pohyb po střeše mezi .

Typ kotvícího bodu volíme podle nosné konstrukce střechy (beton, ocel, trapézový plech, dřevo, dutinové panely, sendvičové PUR panely). Nejčastějším příkladem použití jsou sedlové střechy , historické objekty v centrech měst, ploché střechy bez možnosti zásahu do střešní krytiny, ocelové konstrukce. Firma Innotech GmBH patří k nejvýznamnějším výrobcům kotvících bodů , závěsných háků a kotvících systému pro šikmé i ploché střechy v Evropě. Od jednotlivého kotvícího bodu , přes jednotlivé kotvící body propojované montážním lanem až po ucelený lanový systém.


Kotvící bod Seculine Vario lze osazovat . Určení správného typu a výšky kotvícího bodu je závislé na druhu nosné konstrukce střešního pláště (beton, ocel, dřevo) a na tloušťce skladby střechy. Nesprávně umístěné kotvicí body mohou prodloužit délku pádu na laně a.

Záchytný systém proti pádu osob a kotvící prvky. Kotvicí body pro ochranu proti pádu. Testováno a certifikováno jako samostatný kotvicí bod . Projektant by měl při navrhování nové či rekonstruované střechy vedle. Příklady řešení sedlové střechy pomocí horizontálního systému s. K použití na většině střech jsou kotvící body.


Jedná se o různé typy. Existují různé kotvící body podle typu. Naproti tomu kotevní bod je bodem nebo místem kotvení osobního ochranného.


Toto řešení využívající dle terminologie zmíněné . A protože se na tak využité střechy musí chodit nejen za účelem. Navržené kotvící body nezohledňují často nosnou konstrukci střechy , což . Potřebujete vytvořit pevný kotevní bod nebo zajistit jištění osob? Umístění kotvicích bodů pro lanový přístup při péči o fasádu.


Zaměstnance vykonávající práci na střeše je nutné chránit proti a) pádu ze . Případy kdy je nutné vstupovat na střechu.

V případě, že některé kotvící body byly vystaveny pádu osob, je nutné zajistit jejich kontrolu v nejbližším možném . Nerezový kotvicí bod pro ploché střechy s nosnou konstrukcí z betonové desky. Obsahuje jeden kotvící bo který je zabezpečen expanzní kotvou, která zajišťuje, že jsou kotvící. Výška přídavného kotvícího bodu nad povrchem střechy. Použití jistícího lana, jakož i kotvících bodů ČSN EN 7za účelem ochrany proti pádu ze střechy lze v mnoha případech považovat dokonce . Nabízíme pevné, mobilní nebo obojetné (pevné i mobilní) kotvící body.


Samostatně stojící ukotvené protizávaží se snadno umístí na povrch střechy a vytvoří . Kotevní body pro upoutání osob nesmí být dále od sebe než 5m a současně nesmí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky