čtvrtek 26. prosince 2019

Náhradní díly na plastové dveře

Vše od značek MACO, ROTO, SCHÜCO, FAPIM, G-U, SCHÜRING, WINKHAUS, SIEGENIA -AUBI, HEROAL a SOBINCO Kování, náhradní díly a příslušenství k . Pouze pro plastové balkonové dveře z PVC profilů KBE a KNIPPING a dřevěné balkonové . Seřízení a opravy oken a dveří , kováni Roto, Maco do plastových , dřevěných oken, těsnění, žaluzie, náhradní díly. Záruční a pozáruční servis všech výrobců a. Pravidelně servisujeme značky Roto, Winkhaus, Maco a máme skladem náhradní díly. Náhradní díly na okna. Kovové madlo na balkonové dveře - boční.


ROTO NT protiprůvanová pojistka. Opravy a servis oken a dveří. Dodáváme náhradní díly na okna dveře od výrobců kování. Disponujeme širokým sortimentem náhradních dílů.


Standardně jsou náhradní díly dostupné v barvách: bílá, tmavě hnědá, středně hnědá. Ceny jsou uvedeny vč. Máte doma nefunkční žaluzie a je vám líto je vyhodit?


Trápíte se denně s rozbitými žaluziemi? Přijďte si za námi pro náhradní díly , díky kterým . Horní vodící nosný profil pro plastové lamelové dveře. Délka profilu 2m, na požádání jsme schopni dodat i délku 5m. Je k dispozici několik odstínů dle aktuální . Výroba plastových , dřevěných, hliníkových oken a dveří od výrobce PKS okna a. Případně připojte fotodokumentaci dílů. Sítě proti hmyzu od našich prověřených dodavatelů jsou vhodné pro všechny typy oken.


Trvanlivá síťovina je vyrobena ze skelného vlákna potaženého plastem. Stavební práce, stavební společnost, dodávka a montáž plastových a hliníkových oken a dveří , zateplování fasá realizace staveb, kadaň. Je vyrobeno z kvalitního pevného plastu s příjemný povrchem a tvarem. Nejde o žádnou chatrnou náhražku. Madlo je v bílé barvě, v nabídce jsou i madla v hnědé.


Náhradní díly na plastové dveře

Zde naleznete náhradní díly k plastovým shrnovacím dveřím firmy KOVO STÍN s. Barevné provedení komponentů a rozmístění na dveřích naleznete dole. V případě většího charakteru oprav, kdy je nutné doobjednat náhradní díly , bude servis dokončen po jejich naskladnění. Poskytujeme dvouletou . Pozáruční servis i případné náhradní díly jsou zpoplatněny dle platného ceníku. Servisní práce – seřízení výrobků ( plastových oken a dveří ) v záruční době . Okapnička do plastových oken.


Nad metry lze poslat pouze PPL SPRINT! POZOR, rozdílné ceny dopravy ! Plastové shrnovací dveře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky