úterý 24. prosince 2019

Fotoalbum na míru

Vašich představ, které nám, prosím, specifikujte ve formuláři. Kolem vlepených fotografií si tak můžete krásně popsat Vaše zážitky nebo domalovat různé kresbičky. Fantazii se meze nekladou.


Fotoalbum je také skvělým . Stylové dřevěné fotoalbum , do kterého vyřízneme jména Vašich andílků, jejich datum narození nebo jakýkoliv jiný text. K fotoalbu dostanete ZDARMA bílý fix, .

TOUŽÍTE PO JEDINEČNÉM FOTOALBU S VAŠÍM OTISKEM? V nové sekci personalizovaných fotoalb si můžete zvolit typ fotoalba a. Zaznamenejte do alba všechny výjimečné okamžiky, ať už se jedná o svatbu, narození miminka nebo jako rodinné album , co vydrží na věčnost. Přejete si album s grafikou na míru ? Stačí když si objednáte toto album a pošlete nám ve zprávě obrázek co byste chtěli vypálit a . Každé album vyrábíme ručně.


Buď ve světlé přírodní bříze nebo medovém odstínu dubu nebo lakované v hnědé barvě. Stačí když nahrajete obrázek a do poznámky uvedete jak si jej představujete na . V našem online shopu albumshop.

Výroba kuchyní a ostatního nábytku na zakázku. Svatební fotoalbum s malovaným stromem Ručně dělané fotoalbum na zakázku. Rozměr 30x35cm, tloušťka 4cm, 40listů, gramáž 23 každý list proložen . Album pro miminko - na míru - Zuzadesignstore.


Find this Pin and more on Foto by . Naše výrobky jsou určené pro dlouhodobou archivaci. Prodej sedacích souprav, pohovky, křesla, matrace. Obývací stěny, komody. Postele, plovoucí podlahy, interiérové dveře. Zakázková výroba nábytku.


Check out Ostavi me sad na miru by Mica Colic on Amazon Music. From the Album Ostavi me sad na miru. Ručně zhotovené fotoalbum velikosti As potiskem Vaší fotky. Zašlete nám fotku, kterou si vyberete, koláž, obrázek. Vám vyrobíme fotoalbum na míru.


Objevte nápady na téma Košíkářství. Narozdíl od webových galerií vám programy JAlbum, Zoner Web Gallery, Picasa a ACDSee umožní vytvořit fotogalerii přímo na míru a jednoduše ji z pohodlí . Vanoce Na Miru — Ewa Farna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky