středa 18. prosince 2019

Škrabka na sklo

Škrabka na sklo

Stěrky na sklo sterky-sklo. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Pogumovaný povrch Výsuvná čepel Šířka břitů 38mm. Délka škrabky je cm. Malý, ale přitom velký pomocník do každého auta.


Škrabka na sklo

Praktické škrabky na sklo vašeho vozu. Oškrábat zamrzlá okýnka a smést nápadaný sníh nikdy nebylo snažší! Skladem na více než prodejnách. Poradí si s barvou i laky na oknech.


Náhradní ostří naleznete pod kódem. Ventilátor (chladiče) víčko nádrže víčko olejové. ARGENTAX - Škrabka na sklo je vyrobena z kvalitních materiálů.


Ergonomická černá rukojeť je vhodná pro pravou i levou ruku. V rukojeti je otvor pro zavěšení. Minimálny odber: kus. Vernostné body: získate bodov. Dĺžka škrabky je cm.


Dostupnost, Vyprodáno. Ušetříte, Kč (– ). Cena, 1Kč bez DPH. Extol Premium - Vysouvací škrabka na sklo. Prodloužená škrabka na sklo a sklokeramické desky. Včetně náhradní čepele chytře ukryté v uzavíratelné části přímo v rukojeti škrabky.


Škrabka na sklo

Více než 1servisů v celé ČR! Fínska Škrabka na sklo Peugeot 3UHD. Unsubscribe from Pieret Dunken. Výrobce: COLOR EXPERT. GERDA vhodná pro odstranění ledu z čelních skel aut.


Různé barvy - zelená, žlutá, modrá, červená, . Pro odstranění plakátů, známek atd. Vhodné i pro odstranění zaschlých zbytků jídel ze sklo keramických povrchů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky