čtvrtek 19. prosince 2019

Prodej dobytka

Prodej dobytka

Nové sklízecí mlátičky řady T budou v prodeji již od letošního podzimu. Nabízíme prodej sena a přepravu komodit. Aberdeen-anguský skot . Je to jedno z nejvíce chovaných masných plemen na světě. V hojném počtu je toto plemeno zastoupeno též v České republice, první telata se zde narodila v roce . Většinou inseminujeme abrdeen angusem , který se v našem stádě osvědčil jak . Prodám telata šarole a limuzín loňské. Při rychlém jednání se dohodneme na slevě.


Prodej dobytka

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Příznivou vlastností je malá hmotnost telat při narození (až kg) a snadné porody. Každoročně se zvyšuje i prodej plemenných jalovic.


Odchovaní u chovatele. Na prodej čistokrevné krávy s telatami galloway. Krávy jsou různé barvy, staré 3-let , telata narozená v únoru. Převahu chovu tvoří plemeno aberdeen angus.


Prodej dobytka

PRODEJ ZÁSTAVOVÝCH TELAT. Med světlý (květový) balení 1kg - 15-Kč. V posledních letech se stává velmi populární červená barva - red Angus. Skot žíje celý svůj život na pastvinách volně, telata jsou ponechána u své matky a delší . Stádo s plemenným býkem je. Kostra zvířat je jemná a představuje podíl v jatečném těle až 16 . Plodnost stáda primárně determinuje rentabilitu chovu a při dosažení odstavu telat nad se ekonomika prodeje zástavových telat plemene aberdeen angus.


V polovině listopadu očekáváme od naší kravky Bruny (Brůči) první tele a poté bude. Seznam telat k prodeji. Tento seznam obsahuje telata , která naše farma prodává. Další se budou přidávat postupně. Odstav proběhl v červenci.


Prodej dobytka

Koupím plemenného Červeného Býka Angus. Jak se Ïije chovatelÛm masného skotu: Angus z Rudimova a „maso z lúky“. Pfiíprava semináfie a VâS na Skalském.


Letošní telata s býkem na pastvině (foto: Pavla Vydrová).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky