pátek 20. prosince 2019

Lesnicke pletivo bazos

Stabilizační držák určený pro přichycení podhrabových desek o výšce 2mm k. Montáž držáku na sloupek se provádí . Jsou uchyceny na kulaté nebo hranaté sloupky pomocí držáků podhrabových desek. V případě zájmu o objednání podhrabových desek nás prosím rovnou . Betonová podhrabová deska nahrazuje podezdívku. Pomocí stabilizačních držáků se přichycuje na kulatý nebo hranatý sloupek. Vhodný pro všechny druhy sloupků. Poslat produkt Diskuse (0) Přidat k oblíbeným Tisk Zobrazeno: 552x.


Máte-li SLOUPKY JEKLOVÉ, místo držáku průběžného . Standartní rozměr průběžného držáku na sloupek o průměru max. Jedná se o nejběžnější způsob uchycení . Ke sloupku se fixuje samořezným texem x mm, není součástí . Kovový držák podhrabové desky výška 2mm na sloupky 60xi 60xmm. Dostupné na prodejnách. Ocelový pozinkovaný stabilizační držák se využívá v kombinaci s ocelovými sloupky pro montáž podhrabových desek.


Držák je vhodná pro montáž . Pozinkování je provedeno galvanicky, po svaření . Průběžný držák podhrabové desky ? Pro průměr sloupku do 50mm. Pro větší stabilitu je vhodné uchytit ke sloupky samořeznými šrouby. Popis: Prodám koncové držáky podhrabové desky výška 300mm.


Specifikace produktů. Povrchová úprava, Žárový zinek . Pro jeden sloupek je nutné objednat jeden pár. Stejný typ se používá jako koncový, . Na spodní straně držáku je ocelový pásek. Navařený pásek zajistí, že deska . Popis produktu Plot držák podhrabové desky - Zinek.


Plechový držák ze zinkovaného plechu na uchycení podhr. Dlouhá životnost díky. Uchycení držáku ke sloupkům je šrouby, oboustranné držáky jsou . Pomocí držáku pohodlně usadíte podhrabovou desku. Můžete použít jakoukoli podhrabovou desku o síle cm.


Fotografie: pardubice . Betonové desky a sloupky rozvážíme naší firemní dopravou - autem bez hydraulické ruky - nutné zajistit složení).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky