úterý 24. prosince 2019

Laserová řezačka plechu

Laserové řezací stroje. Použití laseru v oblasti strojírenství je tak trochu revoluční. COnebo pevnolátkový laser ? Pro každý požadavek vám nabízíme vhodný 2D laserový řezací stroj.


Máme optimální řešení pro všechny typy plechů.

COlaser je osvědčený, odolný a robustní průmyslový laser. Vláknový laserový řezací systém je vhodný pro obrábění tenkých i silných plechů z oceli, ušlechtilé oceli, hliníku a barevných kovů (měď a mosaz). Ekonomický vláknový laser na řezání ocelových a nerezových plechů s. ELECTRIC má ve svém výrobním programu celou řadu laserových řezacích center s pracovními.


OCEL, NEREZ, HLINÍK, MĚĎ, MOSAZ Slitiny hliníku ‎: ‎max. Prosím, buďte si jisti, koupit laserové řezačky pro mm plech. Podporovaný grafický formát: DWG, DXF Použití: Řezání laserem.

Stav: Nová Tloušťka řezu: 0-25mm. LVD nabízí prodej kompletní řady laserových řezacích systémů, ať již potřebujete. CNC laserovou řezací techniku této značky.


Nový Líniový , samonivelačný laser , poštovné zdarma. Firma Stiefelmayer vyvinula laserový řezací stroj pro přesné řezání tenkých plechů. Při konstrukci stroje byly použity tři moderní techniky: . Naše firma postupně zakoupila laserové řezací stroje. Díky zařízení Rotolas máme možnost přechodu z . Přístup z podélné strany stroje dává obsluze možnost jednoduše dosáhnout po celé tabuli plechu. Moderní laserové řezací stroje jsou často tou nejlepší volbou.


Lze použít k řezání všech druhů plechů vzduchem, kyslíkem, dusíkem. MC100-QBH je laserová řezná hlava s velkou rozměry pro mosazné plechy. Vysoce výkonný vláknový laser , . Při úplně utěsněné konstrukci může vláknitá laserová řezací mosaz . Pro pálení polotovarů z plechu používáme špičkový laserový vypalovací stroj.


D- laserové řezací stroje TRUMPF pracují na principu létající optiky - řezací.

Stroj využívá nejnověší technologie pro dělení materiálu laserovým. Zadejte parametry řezaného materiálu, velikost pracovní plochy a další kritéria a vyberte vhodný stroj. Nabízíme lasery pro kombinované řezání ploch i profilů. This diploma thesis treats about technology of laser and its use.


Volba rozměru tabule plechu. Proto se pro laserové řezání doporučuje používat plechy speciálně upravené. U plechů nejasného složení či původu se doporučuje provést řezací testy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky