pondělí 30. prosince 2019

Modulové rodinné domy

Modulové dřevěné domy - Řada CLASSIC. Kvalitní modulové domy na klíč. V naší nabídce máme i několik domů od 390. Domy jsou vysoce kvalitní a zcela vhodné k trvalému bydlení. MODULPLAN - bydlení, rekreace, firma, instituce - jeden systém pro různí aplikace, MODERNÍ STAVBY - EKONOMICKÉ A . Nízkoenergetické modulové domy stavíme zakázkově v Rožnově . Uvažujete o takovém bydlení?


Modulové rodinné domy

Jaké jsou jejich výhody a nevýhody? Firma Tepora Group s. Více informací o rozdílech s modulovou řadou SPACE. Varianta tvořená zmenšeným základním modulem. Národního stavebního centra na novou modulovou dřevostavbu od firmy PURLIVE . Tým vysoce kvalifikovaných inženýrů a stavebních specialistů, kteří se již . Vyráběné mobilní domy a modulové dřevostavby jsou určené především k trvalému bydlení a splňují veškeré technické požadavky na nízkoenergetické rodinné. Tyto domy byly vyvinuty tak, aby byl zajištěn vzhled klasického rodinného domu při zachování modularity.


Základním konstrukčním prvkem EKO domu je . Předmětem návrhu jsou typové modulové rodinné domy. Domy SIMPLEHOUSE jsou moderní domy patřící do kategorie malých rodinných domů. Vzorové modulové dřevostavby jsou ke shlédnutí v Třemošné u Plzně, kde Vám rádi. Jedná se o přízemní dům bez obytného podkroví, typu bungalov, který je . EasyHomes jsou skvělé nejen jako rodinné domy či chaty, ale také jako prostory pro . Rodinný dům Kardašova Řečice. Túžite po vlastnom dome, ktorý by Vám poskytol dostatočné pohodlie, ale pritom nestál príliš veľa peňazí?


Modulové rodinné domy

Mobilné a modulové domy. Příklady modulových domů. Ocelové konstrukce modulových rodinných domů „Český dům“ od firmy.


Dokazují to i modulové rodinné domy firmy TEPORA GROUP s. Modulární domy jsou cenově dostupné, ekologické a jejich realizace je velmi rychlá. Pasivní rodinný dům Moravský Písek. Tehdy se začaly dodávat první domky, jejichž zhotovení bylo otázkou několika měsíců, a to v době, kdy stavba zděného rodinného domu zabrala minimálně dva.


Modulové rodinné domy

Zhotovujeme rodinné domy , dřevostavby a modulové domy tzv. Sú montované, a preto zaručujú rýchlu výstavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky