pondělí 16. prosince 2019

Výměna napouštěcího ventilu wc

Dalším krokem bylo odšroubovat přívod vody. Tím byla celá nádržka připravená k demontáži. Napouštěcí ventil byl sice stále funkční, ale výměnu. Mnohem schůdnější cesta je ho vyměnit.


Píšete, že se jedná o starší záchod.

Geberit vyvinul nové napouštěcí ventily , se kterými je možné vyměnit starý ventil za nový jednoduše a rychle. Výměnu lze provést bez většího znečištění a hluku. Po výměně můžete dát toaletu zase dohromady a všechno by mělo být v pořádku. Protéká napouštecí ventil a voda protéká přepadem (tím dutým táhlem vypouštění).


Ventil -napousteci-geberit -impuls-380-3-8. Univerzální ventil pro keramické splachovací nádržky. Pro výměnu nebo náhradu. Detail zakázky: Dobrý den.

Potřebuju pomoci s výměnou napouštěcího ventilu předstěnové nádržky Tece. Aktuálně se nádržka napouští cca 12 . VÝMĚNA SPLACHOVAČE U WC KOMBI a výdobytků civilizace na této. Možná znáte ten pocit.


Zadání Poprosila bych Vás o výměnu obou ventilů na WC - jsou ve špatném stavu a záchod opět protéká. Jednoduché nastavení hladiny vody v nádržce WC. Výměna za starý ventil s ramínkem na kterém byl polystyr.


Plovákové - napouštěcí - vypouštěcí - WC ventily Počet produktů: 23. Používáním tohoto formuláře souhlasíte s ukládáním a zpracováním vašich dat na tomto webu. Zkontrolujte zásady ochrany osobních údajů ZDE. Tak aby při spláchnutí nestříkala voda ven z keramiky WC.


Na balení napouštěcího ventilu naleznete všechny kompatibilní splachovací nádržky, do kterých . Sanitární technika Alca plast - WC moduly, odtokové žlaby, sifony, podlahové vpusti, gajgry, WC sedátka. Náhradní díl - sada těsnění napouštěcího ventilu. FALCON vypouštěcí ventily (splachovače) a ND - výměna starého.


Popis kategorie — FALCON - WC vyp.

Vypouštěcí ventil dvoutlačítkový pro WC -kombi Plast Brno OVDC001. SNADNÁ MONTÁŽ, výměna za staré ventily. Levostranné, Pravostranné Nádrže série Mio obsahují napouštěcí ventil instalovaný z bočních stran- vlevo či.


Nabídka vypouštěcích ventilů české značky Alca plast.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky