pondělí 30. prosince 2019

Rodinne domy projekty

Odemknutí dveří je možné zvenku pomocí klíče nebo bezkontaktní karty či čipu. Zevnitř je možné dveře odemknout pouze stlačením kliky - vhodné jako únikový . Dané médium může být snadno odebráno ze seznamu uživatelů a nadále nemá možnost vstoupit do dveří. Pokud je čip ztracen, správce identifikační číslo čipu jednoduše smaže.


Rodinne domy projekty

Snímače je možné instalovat na libovolná místa, např. Otevírání dveří čipem pro bytové domy, rodinné domy, firmy a veřejné. Nabízíme na počkání kopírování čipů LF a DALLAS, které nahradily klíče např.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Přístupový systém ( čipy ) lze napojit na elektrický zámek, samozamykací. Váš klíč - prst, máte vždy s sebou, cena - nepotřebujete . Hlavní rozdíl u výše zmíněných čipů je zejména v ceně , která je u . RFID přístupový systém - otevírání dveří zadáním kódu, nebo přiložením RFID čipu popř. Technické parametry : Napájení. Zámek je ovládán elektronickým čipem.


Po přiložení čipu při odemykání dojde k zasunutí střelky do zámku, která se vysune až po otevření dveří. S realizaci jsem spokojena, i kdyz cena byla nakonec vyssi, protoze bylo potreba vymenit nejen zamek, . Bytový dům, vchodové dveře , bytů, uživatelů ( čipů ). Varianta: zámek Abloy EL . DOBĚTICE - Vchodové dveře s čipovým zámkem mohou být pro obyvatele. Máme sice dva vchody, ale oba jsou na čip a dveře nemají kliky.


Elektrický zámek dveří lze ovládat hned několika způsoby. Zadáním kódu na klávesnici: není nutné nic nosit, klíč máte vždy v hlavě. Přiložením RFID čipu ke . Jeden čip využívá k otevírání dveří , druhý mu ukládá zdravotní data a třetí.


Rodinne domy projekty

CENÍK zámečnictví Key non stop s. PRAHA a okolí - NONSTOP - otevírání a. AUTO KLÍČE - výroba auto klíče s čipem od 80- Kč (ztrátu klíčů vyřešíme). Systém XSnevyžaduje instalaci kabelových vedení k jednotlivým dveřím a to díky. Elektronický zámek na dveře s možností otevíraní dveří čipem. Osazení eletrkonického zámku (kování se čtečkou čipů ) na hliníkové dřevěné, nebo ocelové . Zámky je možné napojit na elektronické zabezpečovací nebo požární systémy.


Sestava pro jedny dveře na čipy DALLAS, včetně napájecího zdroje s možností zálohování. Dveře jsou uzamčeny ve dvou bodech. Jedná se především o vchodové dveře do domu, dále dveře ke garážo- vým stáním. Poté správce do databáze zanese přístupová práva pro nový čip a ten vydá uživateli.


Rodinne domy projekty

Lze systémem ovládat více dveří ? Jak se určuje do kterých dveří smím a do kterých ne? Jeho nevýhody jsou o něco vyšší cena , kratší čtecí vzdálenost a velmi omezené .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky