pondělí 5. listopadu 2018

Přípravek proti plísni na dřevo

Kromě likvidace má přípravek současně i dlouhodobou preventivní účinnost proti novému vzniku plísní. Bochemit PROTI PLÍSNÍM je kapalný přípravek určený k odstranění plísní, hub,. Vhodný také pro rychlé a jednoduché oživení a zesvětlení zašedlého dřeva a dř. Vysoce účinný přípravek určený k preventivní povrchové ochraně dřeva v interiérech a exteriérech proti dřevokazným houbám, plísním a dřevokaznému hmyzu.


Likvidační přípravek proti plísni je možno použít na různé typy materiálů jako např. Impregnace dřeva , biocidní přípravek určený proti dřevokaznému hmyzu, houbám a plísním.

Prodej impregnací realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou . Používejte konzervační přípravky pro dřevo bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Hlavní stránka › Přípravky proti plísni a vlhkosti. Prostředek určený k likvidaci plísní na zdivu, omítce, betonu i dřevu. Preventivní ochrana dřeva proti dřevokazným houbám, hmyzu a plísním.


Dalším významným nebezpečím pro dřevo jsou dřevokazné houby a plísně. Je -li dřevo ošetřeno přípravky BOCHEMIT pro preventivní ochranu . DERON-SP je biocidní přípravek nového typu, který slouží na likvidaci plísní na dřevu a zdivu a jako prevence proti plísním.

SP v názvu přípravku znamená . KApALNÝ příprAVEK VE sprEjI určENÝ K ODsTrANěNí pLísNí , hub, řAs,. OŽIVENí A zEsVěTLENí zAšEDLéhO DřEVA A DřEVěNÝch prVKů. Přípravek pro likvidaci plísní, hub, řas, mechů a lišejníků.


Bochemit proti plísním - Profesionální přípravek k likvidaci plísní, hub, řas. Krokve byly cca před rokem “prý” ošetřeny proti plísním a škůdcům,nyní se nám. Některé přípravky nejsou např. Dalším důležitým faktorem je zda ošetřené dřevo může moknout. Jednoznačně platí, že ošetřené dřevo.


Impregnace řady DERON jsou přípravky , vytvářející dlouhodobou ochranu dřeva proti dřevokazným houbám, hmyzu, zamodrání a plísním , vyrobené na bázi . Proti plísni je lepší použít nejen fungicidní přípravek (který ničí houby), ale zejména . Proti plísním je vhodný k použití na dlaždice, plasty, omítky, malby zdí i dřevo v. DETASTOP - vysoce účinný protiplísňový, antibakteriální a algicidní přípravek. Fungispray bezchlorový je přípravek určený k likvidaci plísní bez chlóru v domácnostech, zdravotnictví, . Lignofix I-Profi aplikační ochrana dřeva spray 5g. Kromě již zmíněné prevence můžeme dřevo impregnovat nebo nalakovat, čímž vytvoříme ochranu proti natáhnutí vlhkosti.


Horší je, když už se plíseň na dřevě. Bochemit QB Profi je koncentrovaný kapalný fungicidní a insekticidní přípravek pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva proti plísním , dřevokaznému hmyzu.

Zbavit se plísní můžeme například bezchlorovým prostředkem Fungispray Super. Další opatření proti plísním představují různé preventivní přípravky , které se . Ochranný přípravek BOCHEMIT proti plísním , kg. Kapalný přípravek k odstranění plísní, hub, řas, lišejníků a kvasinek v domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky