úterý 27. listopadu 2018

Torzní pružina garážových vrat

PRASKLA VÁM TORZNÍ PRUŽINA SEKČNÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT ? Zajišťujeme servis torzních i tažných pružin. Měníme torzní pružiny sekčních garážových vrat. Pružiny pro sekční garážová vrata všech výrobců.


Například Trido, Toors, Kružík, Lomax, Wisniowski, Hormann.

Výměna tří starších výklopných vrat , které zasahovaly při otvírání do chodníku za tři nová sekční garážová vrata Hormann , která se pohybují po hraně garáže . Tyč se všemi komponenty se přimontuje na zadní C profil. Torzní pružiny a bubny pro navíjení vodícího lana. Nasazení sekcí garážových vrat.


Technicky vyspělá řešení pro sekční garážová vrata TRIDO. Náhradní díly na garážová vrata. Možnost objednat montáž po celé ČR. Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro .

Tento návod popisuje montáž sekčních garážových vrat , vratových sekcí (panelů) a odkazuje se na návody . Nastavení lanek a torzních pružin. VÝMĚNA PRASKLÉ PRUŽINY SEKČNÍCH VRAT Jsme schopni dodat přesný ekvivalent původní torzní pružiny. Tato pojistka při prasknutí pružiny je určena pro garážová vrata , která jsou osazena.


Ke správnému vyvážení vrat doporučujeme vždy použít torzní pružiny. Pro větší a širší garážová vrata doporučujeme použití torzních pružin. Většina tažných pružin je vybavena ohnutým „okem“ pro upevnění pružiny na . Garážová vrata - torzní pružiny.


Tento systém představuje alternativu ke klasickému systému sekčních vrat – systému torzních pružin. Hlavními výhodami tohoto systému je jednodušší montáž, . GARÁŽOVÁ A PRŮMYSLOVÁ VRATA KRUŽÍK MOŽNOSTI VÝROBY VSTUPŮ. Sekční garážová vrata. EPU - zateplená vrata s technikou tažných pružin. LTE - nezateplená vrata s technikou torzních pružin.


Moderní výroba – základ vysoké kvality sekčních vrat „ALUTECH“. Ochrana proti pádu garážových vrat v přídadě prasknutí torzní pružiny je zajištěna použitím blo- kačního mechanismu.

Vypnutí elektrického pohonu v pří- padě . Díky tomuhle systému odpadá montáž horní torzní pružiny jak je tomu u jiných . HARD SPRING zde nabízí 0. Jako jeden z předních výrobců točivých pružin pro garážová vrata v Číně, podporujeme také .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky