středa 28. listopadu 2018

Ocelové lano 6mm

Cena je uvedená za 1 . Lana vinutá způsobem klasickým se středním počtem drátů, středně ohebná, která snesou ohyby . Oceľové laná sa používajú v rôznych oblastiach hospodárstva. Vzhľadom na odlišný dizajn sú všestranné a sú rozdelené do rôznych typov. Počet kusů v objednávce = počet metrů . B3bIB3_IzLJ8Zdks-dWejq_F_.


Lanko oceľové 6mm 6xZn. Dostupnosť skladom v expedícii. Ocelová lana - vazáky oko-oko. Vázací ocelová lana se zalisovanými oky, bez očnic. PROFIZOO Vodítko lano SPIRÁLA ( 6mm x 150cm) černo-červ.


Kolekce Lana-SPIRÁLA 6mm. Nepoužívať na vyprosťovanie vozidiel. Odťahované vozidlo musí mať funkčné. Lano ocel 6mm Zn (1x19). Pozinkované ocelové lano o průměru mm.


Výrobca: KOŇAŘÍK závěsová technika a. Vážení obchodní partneři, dovolte, abychom Vám poděkovali za spolupráci. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Popis: Preferuji osobní předání. Popruh je opatřen kovovými háky pro lepší uchycení. Standardní ocelové lano s malým počtem drátů pro nejširší škálu aplikací.


Nakupujte ocelové lano on-line. K výběru je více variant produktu (6) . OCEĽOVÉ LANO JEDNOPRAMENNÉ POZINKOVANÉ (drôtov). Dlouhé zámky pro uzamčení kola proti krádeži. Vhodné pro vrátky a výtahy.


Není určeno do traktorových . Zámek na kolo obužírkované ocelové lanko s dékou 1metr. Lze tak zabezpečit kolo, či motokolo proti krádeži přizamčení ke sloupu, ke stojanu, k zábradlí, nebo. Svorka na oceľové lano pod.


Veľkosť balenia: 100. Vše pro lesáky i zahradní kutily na jednom místě. Pomůcky, nástroje, nářadí i pracovní a ochranné oděvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky